REKLAMI GEÇ

Denizli’nin yükü O’nun omuzlarında

Siyasi partilerin milletvekili aday listeleri önceki akşam Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Partilerde sıralama şoku yaşanırken, iş dünyasından seçilebilir sıraya konulan tek aday Mehmet Yüksel oldu.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2007 Perşembe, 00:00

Tek temsilci Yüksel

Ekonomisi üretime ve sanayiye dayalı Denizli’de geniş halk kesimlerini ilgilendiren, başta tekstil sektörü olmak üzere iş dünyası ve üretim kesimini Başkent’te temsil edecek, sorunlarını duyurup çözüm yolları önerecek, “sesimiz soluğumuz” olacak, seçilebilir sırada olan tek aday DTO Başkanı Mehmet Yüksel.

Büyük görev düşüyor

Olağanüstü büyük sürprizler olmazsa 22 Temmuz’da Yüksel’e mazbata yolu görünüyor. Aday isimleri belirlenirken, DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin de aralarında olduğu iş dünyasından birçok önemli simanın ismi gündeme geldi. İş dünyasının siyasete olan uzaklığı nedeniyle yükü omuzlayacak başka bir temsilci olmadığı için Mehmet Yüksel’e çok büyük görevler düşüyor.

“Sorumluluğun bilincindeyim”

DENİZLİHABER’e konuşan Mehmet Yüksel, “İş alemini temsilen bu göreve talip oldum. Nasip olursa 23 Temmuz’dan itibaren en küçük esnafımızdan sanayicimize kadar tüm iş aleminin ve toplumumuzun bütün kesimlerinin dertleriyle, sıkıntılarıyla, çözüm noktasında buluşmak ve sonuca gitmek en büyük hedefim.   Omuzlarımda ciddi bir yükün olduğunu biliyorum. İş dünyasını temsil edecek olmam bana gurur verdiği kadar sorumluluk da yüklüyor. İnşallah bu sorumluluğu layığıyla yerine getiririm” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı