REKLAMI GEÇ

DEVA Partisi’nin il başkanı Özgür Erol oldu

DEVA Partisi’nin il başkanı Özgür Erol oldu

Eski bakanlardan Ali Babacan’ın kurduğu, kurucular kurulunda Denizli’den de iki isimin kurucuları arasında yer aldığı DEVA Partisi’nin, merak edilen Denizli İl Başkanı belli oldu. Enerji ve ekonomi danışmanlığı yapan Özgür Erol, il başkanı olarak atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2020 Cumartesi, 16:52

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin Denizli İl Başkanı belli oldu. Denizlili enerji ve ekonomi uzmanı olan ve bu konuda firmalara danışmanlık hizmetleri veren 42 yaşındaki Özgür Erol, Denizli İl Başkanı olarak atandı. Erol, Denizli ve bölgesinin elektrik dağıtımı işini yapan Aydem’in de bağlı olduğu Bereket Enerji’de de aktif görev almıştı.

Erol’un il başkanlığı duyurusunu DEVA Partisi Genel Merkezi sosyal medya hesaplarından yaptı. Duyuruda “DEVA Partisi Denizli Kurucu İl Başkanı Özgür Erol’u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” denildi ve Ali Babacan’dan yetki belgesi alırken çekilmiş fotoğrafı paylaşıldı.

Partinin sitesinde Özgür Erol’un ismi il başkanları arasında yer aldı, özgeçmişine yer verildi. Erol’un özgeçmişi şöyle:

1978 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Denizli’de tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

2001 yılında enerji üretim ve dağıtım sektöründe Proje Finans Uzman Yardımcısı olarak başladığı kariyerine, yine aynı sektörde Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmiştir. 2018 yılından beri de kurmuş olduğu danışmanlık şirketinde yöneticilik pozisyonunu sürdürmektedir. Denizli Mali Müşavirler Odası üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı