REKLAMI GEÇ

“Düelloyu durdurun”

“Düelloyu durdurun”

TBMM Başkanı Toptan, CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu ve AKP’li Dengir Mir Mehmet Fırat’ın, TBMM’de yarın yapacakları tartışma için üzüldüğünü belirterek, “Düelloyu durdurun’ çağrısında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2008 Çarşamba, 00:00

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Pamukkale Üniversitesi’nin 2008-2009 eğitim-öğretim yılının açılışına katıldı. Toptan, CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu ve AK Partili Dengir Mir Mehmet Fırat arasında Meclis’te yarın yapılacak tartışma için üzüldüğünü söyledi. Toptan, “Bu bir siyasi tartışma değil, tamamen şahsi bir konudur. Olayların buraya kadar gelmesinden büyük üzüntü duyuyorum. Siyasette suçlama takışma olur. Bu tip olaylardan kaçmak gerekir. İki arkadaşımız da deneyimli kişiler. Birbirlerine söyledikleri sözler inciticidir. Karşılıklı bu olayı kapatmalarını istiyorum. Bunda yarar vardır. Ama takdir yine onların engelleyecek değiliz. Buna sağlıklı bir çözüm yolu bulunmalıdır. Uzun süreli düşündükleri zaman bu konudan vazgeçeceklerinden eminim. Arkadaşlar başka öneriler bulmalılar. Bu tartışmayı yapmalarını istemiyoruz” diye konuştu.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

TBMM Başkanı Toptan, 48 saat kavga etmeyelim çağrısını da söylediğini ancak bunu söylemesinden 48 saat geçtiğini belirterek, “Herkes topyekun küresel krize odaklansın. 48 saat boyunca iç çekişmelerden uzak durur, enerjimizi tamamen dış gelişmelere harcarsak, ekonomik krizi en az hasarla atlatırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı