REKLAMI GEÇ

Efe: Sonuna kadar gidilmeli

Efe: Sonuna kadar gidilmeli

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Mehmet Efe, iktidar ve muhalefet partilerinin darbe ve her türlü teröre karşı uzlaşmışken, sonuna kadar gidilmesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2016 Perşembe, 17:23

Elazığ, Van ve Bitlis’deki hain PKK saldırıları nedeniyle açıklama yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Mehmet Efe, “Terör kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın, kurulduğumuz günden bu yana bunun karşısında olduk. Bugün de yarın da karşısında olacağız” dedi.

Bir ülkenin bu tür terör saldırılarıyla karşı karşıya kalmaması içi istihbaratının güçlü olması gerektiğini anlatan Efe, “Bu hadiselere yoğunlaşması ve bu hadiselerin önceden bilgisine ulaşabilmesine bağlıdır. Eğer istihbaratınız zafiyet gösteriyorsa, bu tür hadiselerin bilgisini önceden alamıyorsa bu tür olaylarla karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz olur” dedi.

İktidar ve muhalefet partilerinin her türlü darbe ve teröre karşı uzlaştığını hatırlatan Efe, sonuna kadar gidilmesi gerektiğini kaydetti.

Efe, “Milletimiz bu alçakça yapılan saldırılardan bir an önce kurtulmalıdır. PKK terör örgütünün kökünü kazımanın yolu onunla topyekûn mücadele etmekten geçiyor. Bu anlamda PKK/KCK’ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam etmelidir. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve güvenlik kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Onun için bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum, bunu gerçekleştirenleri de lanetliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı