REKLAMI GEÇ

Efe’den Erdoğan’a: Günaydın

Efe’den Erdoğan’a: Günaydın

BBP MKYK Üyesi Mehmet Efe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, başbakanlığı döneminin aksine ülkede kürt sorunu olmadığını söylediğini belirterek, bu söyleme “günaydın” karşılığını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 12:35

BBP MKYK Üyesi Mehmet Efe, yaptığı yazılı açıklamada, 2005 yılında Diyarbakır’da yaptığı bir konuşmada Erdoğan’ın “Bu ülkede Kürt sorunu vardır”, 2015’e gelindiğinde ise “Kardeşim ne Kürt sorunu? Artık böyle bir şey yok” dediğini kaydetti.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yaşananların bölge insanının ekonomik ve sosyal talepler ile ilgili olmadığını savunan Efe, “Emperyalist ülkeler yıllardır Güneydoğu’da bir Kürt Devleti kurdurmak istemektedir. Bu devleti oluşturmak için organize edilen bir terör örgütü vardır. PKK bu görevini ifa ederken, Güneydoğu’daki vatandaşlarımızın iktisadi, sosyal ve inançlarıyla alakalı problemlerini istismar etmektedir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’a “Kürt sorunu yoktur” açıklaması nedeniyle “günaydın” diyen Efe, Cumhurbaşkanı bu tespitinde samimiyse yarın Çınar Meydan’ında Muhsin Yazıcıoğlu’ndan helallik istemesini, “terörle müzakere olmaz, mücadele olur. Kürtler bizim kardeşimizdir, PKK ve uzantıları bizim düşmanımızdır” açıklaması yapmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Gökhan Şenel   -  Bağlantı 21 Mart 2015, 12:12

Çok Doğru analiz Mehmet Bey, bende Günaydın diyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı