REKLAMI GEÇ

“GÖKÇEK GENEL BAŞKAN ADAYI MI?”

“GÖKÇEK GENEL BAŞKAN ADAYI MI?”

CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in, duvar yazılarına ilişkin ‘Hepsini yaptırıp, parasını CHP’den isteyeceğiz’ sözüne yönelik, “CHP’nin 100 bin genç üyesi var onları takip edemeyiz ama o duvarda yazılanlar doğru mu Gökçek ona cevap versin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2010 Çarşamba, 17:54

Ankara’nın çeşitli yerlerine sprey boyayla yazılan “Tayyip gidecek Gökçek gelecek” yazılarının CHP gençlik kolları üyeleri tarafından yazıldığının ortaya çıkması üzerine başlayan tartışma sürüyor. Yazılara konu edilen Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Spreylerin sıkıldığı duvarları biz boyarız, parasını da CHP Genel Merkezi’nden alırız” diye konuşmuştu.

Gökçek’in bu sözlerine yanıt Denizli’den geldi. Partisinin “Referanduma Hayır” çalışması kapsamında Denizli’de gerçekleştirilen bir dizi etkinliğe katılmak üzere bu kentte bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Umut Akdoğan, CHP’nin gençlik kollarına kayıtlı ülke genelinde yüz binin üzerinde üyesinin bulunduğuna dikkat çekti.
“Biz hiçbir üyemize böyle bir görev vermeyeceğimiz gibi, hak verirsiniz ki bu kadar geniş bir kitlenin her ferdini 24 saat ne yapıyor ne yapmıyor diye takip edemeyiz. Dolayısıyla bu bizim partimizi bağlayan bir konu değildir” diye konuşan Akdoğan, asıl konunun yazıların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı olduğunu söyledi!

Akdoğan, “Görüyoruz ki bir süredir bir kentin belediye başkanı bir ülkenin Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nı hedef almış, kendisine O’nu muhatap kabul ediyor. Bir taraftan da Erdoğan, ‘seçimleri kazanamazsam istifa ederim’ diyor. Önümüzdeki genel seçimlerde başarısız olacakları ortada. Bu durumda Melih Gökçek’in parti genel başkanlığına soyunduğu iddialarını güçlendiriyor. Bizce Melih Gökçek önce yazılarda yazılanları yanıtlasın. Genel başkanlığa aday mı değil mi?” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı