REKLAMI GEÇ

İçişleri Bakan Yardımcısı Denizli’ye geliyor

İçişleri Bakan Yardımcısı Denizli’ye geliyor

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere yarın (11 Aralık Çarşamba) Denizli’ye geliyor. Bakan Yardımcısı’nın programlarının yalnızca biri basına açık olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2019 Salı, 18:55

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı yarın Denizli’ye geliyor. Sabah saat 10.00’da Valilik ziyareti ile başlayacak olan bir dizi programa katılacak olan Bakan Yardımcısı Çataklı, ziyaretlerinin genelini basına kapalı gerçekleştirecek.

Valilik ziyaretinin ardından bakanlık hizmetleri değerlendirme toplantısı yapacak olan Bakan Yardımcısı Çataklı, valilikten ayrılmadan basın mensuplarıyla da bir araya gelecek. Saat 12.00’de basın toplantısı yapacak olan Çataklı, ziyaretlerinin kalan bölümünü de basına kapalı gerçekleştirecek.

Basın toplantısının ardından Bayramyeri’nde esnafları ziyaret edecek olan Bakan Yardımcısı Çataklı, Hacı Şerif’i de ziyaret edip, Necip Helvacı ile buluşacak.

Saat 14.00’te yeniden valiliğe dönecek olan Bakan Yardımcısı, yine basına kapalı olarak STK değerlendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Çataklı, bu toplantının ardından önce Gazi Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Ömer Torun’u ve ailesini, ardından da Fatih Mahallesi’nde şehit polis memuru Ali Doğan’ın ailesini ziyaret edecek.

Bakan Yardımcısı Çataklı, bu ziyaretlerin ardından kentten ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı