REKLAMI GEÇ

İnce’den Vali Kocatepe’ye araç tepkisi

İnce’den Vali Kocatepe’ye araç tepkisi

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, kamu kurumlarına yazı göndererek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Çarşamba günü Denizli’de yapacağı miting için araç ve şoför görevlendirilmesini istedi. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Vali’nin bu davranışını attığı esprili ve sert tweetlerle eleştirdi. İnce, Vali Kocatepe’ye “Vali! Başbakan AKP Mitingi için geliyor, özel aracını mı görevlendiriyorsun ki böyle bir yazı yazıyorsun?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2015 Pazartesi, 16:07

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’ye sert eleştiriler yöneltti. İnce’nin tepkisinin nedeni, Vali Şükrü Kocatepe’nin kamu kurumlarına gönderdiği yazıydı.

ic-4

İnce’nin twitter hesabından da paylaştığı “Çok Acele” kodlu Vali Şükrü Kocatepe imzalı yazıda, kamu kurumlarından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Çarşamba günü Denizli’de gerçekleştireceği miting için araç ve şoför görevlendirmeleri isteniyor.

ic-3

İnce, birbiri ardına attığı tweetlerle Vali Kocatepe’nin seçim mitingi için Denizli’ye gelen Başbakan’a devletin araçlarının tahsis edilmesini eleştirdi.

ic-2

Attığı ilk tweette “Denizli Valisi! Vali Bey AKP Mitingi için Denizli’ye gelecek olan Başbakan’a araç lazımmış, gönderelim mi?” diye tepki gösteren CHP’li vekil, bir sonraki tweetinde de, “Denizli Valisi! Ne vereyim Sayın Valime:) Binek araç mı, Minübüs mü, Connet mi?” diye sordu.

ic-1

İnce son tweetinde ise Davutoğlu’nun Denizli’ye seçim çalışması için geldiğini vurgulayarak, “Vali! Başbakan AKP Mitingi için geliyor, özel aracını mı görevlendiriyorsun ki böyle bir yazı yazıyorsun?” ifadeleriyle Kocatepe’ye yüklendi.

Yorumlar

mustafa kemal   -  Bağlantı 12 Mayıs 2015, 09:02

Ya olurmu ama yol yaptılar 🙂 o kadar araç yollarda olsun yoksa yollar bomboş kalıyor. Bugünlerin yarınlarıda var…

Okuyan-us   -  Bağlantı 12 Mayıs 2015, 08:42

CHP, MHP veya HDP ellerindeki kısıtlı imkanlarla insanlara gerçekleri anlatmayaçalışadursun.. AKlar partisi propaganda faaliyetleri için vergilerimizi sömürmeye devam ediyor. Millet bir gözünü açsa diyeceğim ama mışıl mışıl uyuyor benim halkım.

ethem öztürk   -  Bağlantı 11 Mayıs 2015, 17:12

Balık baştan kokarmış. 12. ne yaparsa bunlarda ondan gördüklerini yapıyorlar. Devletin kaynaklarını yiye yiye bitirdiler artık.

Volkan   -  Bağlantı 11 Mayıs 2015, 17:04

Ey akp gidişin yakın.Bu korku,bu çırpınışlar onun göstergesi.DENİZLİmizden tokadı yiyeceğin kesin.Darısı diğer illerin başına…

vatandaş osman   -  Bağlantı 11 Mayıs 2015, 16:30

sıradan bir vatandaş olarak üzülüyorum.bir imkan olsada keşke çocukluk yıllarıma geri dönsem. 40 yaşında kafamı bu tür hoş olmayan olaylarla yoracağıma……

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı