REKLAMI GEÇ

İsmail Yarımca’ya silahlı saldırı

İsmail Yarımca’ya silahlı saldırı

Akşam saatlerinde işinden çıkarak Kiremitçi Mahallesi’ndeki evine giden İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Yarımca’ya, silahlı saldırıda bulunuldu. Sağlık durumu iyi olan Yarımca, karakola gitti.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2008 Salı, 01:00

İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Yarımca’ya, akşam saatlerinde, kimliği belli olmayan bir kişi tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. İşinden eve giden İsmail Yarımca’ya, Kiremitçi Mahallesi’nde bulunan evinin önünde, 17-18 yaşlarında bir genç tarafından 1 el ateş edildi. Yarımca’nın pantolonunun sol bacağını delerek geçen mermi, duvara isabet etti.

Yaşadığı olay hakkında Denizlihaber muhabirine bilgi veren İsmail Yarımca, “İşten çıktım, eve gittim. Aracımı, Kiremitçi Mahallesi’ndeki evimin önüne park ettim. Dışarı çıktığımda karşı kaldırımda 17-18 yaşlarında bir genç belinden silahını çıkartarak üzerime bir el ateş etti. Mermi, pantolonumun sol bacağını delerek geçti, duvara isabet etti. Ateş edenin kim olduğunu bilmiyorum. Şu anda da karakola ifade vermek için gidiyorum. Bunun bir suikast olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yarımca, geçtiğimiz gün, İl Genel Meclisi toplantısına ara verildiği sırada, basın toplantısı düzenleyerek, AKP’den istifa etmesinin ardından, üye olduğu birliklerden de istifa etmesinin istendiğini, bunun için kendisine baskı yapıldığını ancak birlik üyeliklerinden istifa etmeyeceğini açıklamıştı.

İl Genel Meclisi’nin Kaleli üyesi İsmail Yarımca, Çarşamba günü de Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde, birlik üyeliklerinden istifaya zorlanması ile ilgili olarak bir basın toplantısı yapmaya hazırlanıyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı