REKLAMI GEÇ

Kavaf’ın babası toprağa verildi

Kavaf’ın babası toprağa verildi

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’ın babası Niyazi Bostancı’nın cenazesi, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Yeni Cami’deki cenaze töreni, Türkiye ve Denizli siyasetinin önce gelen isimlerini bir araya getirdi.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2010 Cuma, 18:43

Ankara’da İbn-i Sina Hastanesi’nde üç haftadan bu yana, yoğun bakımda tutulurken, dün sabaha karşı vefat eden 84 yaşındaki Niyazi Bostancı için Denizli’de cenaze töreni düzenlendi. Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, sabah saatlerinde Polisevi’nde taziyeleri kabul etmeye başladı. Niyazi Bostancı’nın cenazesi, Denizli Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Mehmetçik Mahallesi ‘ndeki evine getirildi. Bakan Selma Aliye Kavaf’ın de zaman zaman ağladığı görüldü. Burada Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Bakan Kavaf, eşi Alaaddin Kavaf, kardeşleri Yaşar Elmas Bostancı, Seher Bostancı, Sema Ramazanoğlu ve annesi Gülseren Bostancı taziyeleri kabul etti. Bir imam da dua okudu.

Cenaze daha sonra Delikliçınar Meydanı’ndaki Yeni Cami’ye götürüldü. Burada da Bakan Kavaf ve ailesi, bürokratların ve vatandaşların taziyelerini kabul etti. Cuma namazını müteakip, Denizli Müftüsü Mehmet Köse’nin kıldırdığı cenaze namazına; KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Dışişleri eski Bakanlarından Mümtaz Soysal, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü Dr. İsmail Barış, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AKP Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Denizli Milletvekilleri Mithat Ekici, Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksel, Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Özürlüler İdaresi Başkanı Abdullah Güven, CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan ile diğer siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazından sonra yapılan helalleşme sırasında, Selma Aliye Kavaf ve kardeşi Yaşar Bostan’cının ağladığı görüldü. Niyazi Bostancı, Denizli Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Daha sonra Bakan Kavaf, Denizli Belediyesi’nin Çamlık Mesireliği’ndeki konuk evinde, taziyeleri kabul etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı