REKLAMI GEÇ

“Kulağı kesik” Başbakanlık’ta

“Kulağı kesik” Başbakanlık’ta

Denizli’de intihar eden Funika Grubu’nun kurucusu Nuri Sözkesen’in geliştirdiği ve telefon dinlemelere karşı üretilen ‘kulağı kesik’ adlı kumaş, Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanlık’ta kullanılıyor. Yakında, kumaş, odalara da döşenecek.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2010 Salı, 17:50

Denizli’de uyguladığı Japon üretim modeli ve UFO’larla ilgili yaptığı çalışmalarla tanınan ancak geçtiğimiz Ekim ayında intihar eden Funika Grubu’nun kurucusu Osman Nuri Sözkesen’in, geliştirilmesini sağladığı telefon dinlemenin önüne geçen ’Kulağı kesik’ ismi verilen kumaş, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık’ta kullanılmaya başlandı.

Funika Grubu Başkanı Kemal Sözkesen, elektromanyetik dalgaları geçirmeyen ve cep telefonu kılıfının içine konulduğunda, telefonların baz istasyonlarıyla bağlantısını kesen ‘kulağı kesik’in kapalı durumdaki telefonlardan bile, ortamın dinlenmesinin önüne geçebildiğini söyledi. Funika Grubu’ Başkanı Kemal Sözkesen, “Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, bakanlıklar, birçok siyasetçi ve üst düzey yöneticiler ürünümüzü kullanıyor. Emniyet Müdürlüğü ile de görüşmemiz olacak. Bu kumaş ile oda duvarlarını kaplayarak, dinlenmeye karşı güvenli ortamlar da yaratabiliyoruz. Bu konuda da birkaç kurumdan talep geldi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı