REKLAMI GEÇ

MHP’nin Pamukkale Sürprizi Mehmet Ali Yılmaz mı?

MHP’nin Pamukkale Sürprizi Mehmet Ali Yılmaz mı?

Ak Parti’nin 2014’te 2. Sıradan Pamukkale Belediye Meclisi’ne giren güçlü ismi Mehmet Ali Yılmaz, partisinden ve meclis üyeliği görevinden istifa etti. Yılmaz’ın MHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı olabileceği iddiaları ise siyaset gündeminde bomba etkisi yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2018 Cumartesi, 17:52

Pamukkalehaber.com’un haberiyle ortaya çıkan bir istifa, bugün siyaset kulislerinin en dikkat çeken gündem maddeleri arasındaydı.

Ak Parti’nin Pamukkale’deki en önemli siyasetçilerinden biri, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin de üyesi olan Mehmet Ali Yılmaz, ham partisinden hem de görevinden istifa etti.

2014 yerel seçimlerinde 2. Sıradan Pamukkale Belediye Meclisi’ne giren Mehmet Ali Yılmaz, Irlıganlı’nın tanınmış belediye başkanlarından babası Hasan Yılmaz’dan etkilenerek siyasete genç yaşta atıldı. Ak Parti’de uzun yıllardır siyaset yapan genç hukukçu, 2014 yerel seçimleri için Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayları arasındaydı.

MHP’nin uzun süredir Yılmaz’ı Pamukkale Belediye Başkan Adayı yapmak için yakın markaja aldığı, bu konuda yoğun bir baskı kurduğu siyaset kulislerinde konuşuluyordu.

İstifası konusunda suskunluğunu koruyan Yılmaz, herhangi bir açıklama yapmıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı