REKLAMI GEÇ

Milletvekili aday adaylığı için istifa ettiler

Milletvekili aday adaylığı için istifa ettiler

Denizli’den milletvekili aday adayı olmak için bürokrasiden iki istifa haberi geldi. Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici AK Parti’den, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda görev yapan Nebi Çubukçu MHP’den milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2015 Perşembe, 16:36

Bürokrasi kanadı, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimde Denizli’den milletvekili aday adaylığı için bu defa fazla istekli değil. Denizli’de görev yapan bürokratlardan sadece Vali Yardımcısı Tuncay Engin, MHP’den milletvekili aday adaylığı için istifa etti.

MHP’den aday adaylığı için istifa eden bir başka isim Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda görev yapan Nebi Çubukçu. 1995 seçiminde MHP’nin denizli 1. Sıra adayı olan Çubukçu, partisi barajı aşamadığından parlamentoya gidememişti. Çubukçu, 2007’de MHP 7. sıra milletvekili adayı oldu. 2011’de ise listeye giremedi. Nebi Çubukçu, 2015 genel seçiminde şansını bir kez daha deneyecek.

MİTHAT EKİCİ DE İSTİFA ETTİ
AK Parti’den 23. dönem milletvekili olarak meclise giren Mithat Ekici, bir dönem aradan sonra bir kez daha seçim yarışına girmeye hazırlanıyor. Ekici, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için Kütahya Kamu Hastaneleri Genel Sekretermiği görevinden istifa etti.

YILMAZ İÇEN DE ADAY ADAYI
CHP’de ise Pamukkale İlçe yönetim kurulu’nda sayman olarak görev yapan Yılmaz İçen, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden isimlerden.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı