REKLAMI GEÇ

MÜSİAD organizasyonunda ‘Saygı’ tartışması

MÜSİAD organizasyonunda ‘Saygı’ tartışması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı bir organizasyon yaptı. Bakanlık basın mensuplarını toplantıya davet etti, MÜSİAD yetkilisi “Biz sadece 4 televizyonu davet ettik” diyince, basın mensupları salonu terk etti.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2017 Cumartesi, 10:49

MÜSİAD, Başaranlar Mermer firmasının idari binasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Programa göre, kahvaltı yapılacak ardından da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci açıklama yapacaktı. Bakan Zeybekci’yi beklemek için salona giren basın mensupları oturdukları yerden MÜSİAD görevlisi tarafından kaldırıldı.


Görevli basın mensuplarına, “Biz sadece 4 televizyona haber verdik. Bu kadar gazeteci beklemiyorduk, sizleri davet etmedik” dedi.

Ancak, Ekonomi Bakanlığı, bir gün öncesinden tüm yerel ve ulusal basın kuruluşlarına bilgi geçmiş, organizasyon için davette bulunmuştu.

Basın mensupları bu kez binanın dışına çıkıp, Bakan Nihat Zeybekci’yi beklemeye başladı. Zeybekci, firmanın önüne geldiğinde, basın mensuplarının sorularını yanıtladı, “Başka bir yerde olsa, ayaküstü konuşmazdım. Burası Denizli, tabii ki Denizli basınının ayrıcalığı var” dedi.

Daha sonra MÜSİAD yetkilileri, basın mensuplarını ısrarla kahvaltıya davet etti. Daha önce masadan kaldırılan gazeteciler, “Biz görevimizi yaptık. Bakan beyden görüşlerini alıp, istediğimiz haberi aldık” diyerek, firmadan ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı