REKLAMI GEÇ

Park tartışmaları sosyal medyaya düştü, AK Partililer kampanya başlattı

Park tartışmaları sosyal medyaya düştü, AK Partililer kampanya başlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli ziyareti kapsamında Kazım Arslan’ın adını verildiği parkın açılışını yapmasıyla ilgili tartışmalar sosyal medyaya düştü, AK Partililer kampanya başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2019 Salı, 16:20

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyeleri ziyaret etmek amacıyla kente geldi. Denizli programında yer alan Merkezefendi Belediyesi’nin bir süre önce hayatını kaybeden Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın isminin verildiği parkın açılışını yapması tartışmalara yol açtı.

Tartışmalar, 2012 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan iken toplu açılış töreninde hizmete açtığı parkın Kılıçdaroğlu tarafından açılacağının açıklanmasının ardından başladı.

İlk açıklama AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer’den gelmiş, sert ifadelerle kendi yaptıkları parkın yeni yapılmış gibi açılmasını eleştirmişti.

Tartışma kısa süre sonra sosyal medyaya da düştü, AK Partililer kampanya başlattı. Sosyal medyada yürütülen kampanyaya AK Parti’nin önemli isimleri de katıldı.


AK Parti İstanbul Milletvekili, MKYK Üyesi Markar Esayan, konuyu görsellerle birlikte gündeme getirdi.

Esayan paylaşımında “Size şaka gibi gelecek ama Kılıçdaroğlu bugün Denizli’de AK Parti’nin yapıp açtığı parkı bir daha açacak. İlgili görseller ekte. 80 darbesinden sonra kapatılan CHP’nin yeniden açıldığını duyan rahmetli Ecevit’in masaya yumrukla vurduğu söylenir. Haksız mı?” dedi.

ALPAY ÖZALAN’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR
Sosyal medyada yürütülen kampanyaya AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da katıldı. Önce Ekrem Başer’in açıklamalarının yer aldığı haber görselini paylaşan ve üzerine “Kılıçdaroğlu yarın park açacakmış Denizli’de. Hemen sevinmeyin, CHP heykel dışında bir şey yaptı diye. 2012’de AK Parti’nin açılışını yaptığı parkın adını değişip onun açılışını yapacakmış Kılıçdaroğlu” notu yazdı.

Bugün bir paylaşım daha yapan Özalan, “Milli uçan araba Cezeri’nin prototipi ve insansız hava araçları, Teknofest’te görücüye çıktı. Aynı anda Kılıçdaroğlu ise 7 yıl önce Ak Parti’nin Denizli’de açtığı parkın ismini değişip açılışını yaptı” diye yazdı.


TARTIŞMALARA BAŞKAN ZOLAN DA KATILDI
Sosyal medyada tartışma sürerken, bir değerlendirme de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan geldi. Esayan’ın tweetini paylaşan Başkan Zolan, “Biz hizmet etmeye, onlar bizim yaptıklarımızın üstünden prim yapmaya çalışmaya devam edecekler…” diye yazdı. Başkan Zolan yazının sonuna iki gülen emoji ekledi.

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 17 Eylül 2019, 22:32

elestirileri anlamak mümkün ama suya gelen zam sırasında bu isimler uyuyor muydu? bu kadar holigan olmak yerine biraz vatandaşın aleyhine işlerde de tepki gösterebilirdiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı