REKLAMI GEÇ

PERA’NIN YAPTIRDIĞI OKULU BAŞBAKAN AÇTI

PERA’NIN YAPTIRDIĞI OKULU BAŞBAKAN AÇTI

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın 3 milyon 250 bin TL harcayarak Denizlili öğrencilere armağan ettiği 32 derslikli ilköğretim okulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı görkemli bir törenle eğitim ve öğretime açıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2011 Cumartesi, 16:39

PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yaptırılan Mükerrem-Mehmet Eke İlköğretim Okulu ile birlikte yapımı tamamlanan toplam 20 proje Başbakan Erdoğan, Bakan Kavaf, Vali Erkmen ve diğer protokol üyeleri ile birlikte kurdele kesilerek hizmete açıldı. Global Yatırım Holding’in iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın yapımının tamamını üstlendiği ilköğretim okulu, bölgenin eğitim altyapısına çok önemli bir katkı sağlayacak. Okulun, modern derslikleri ve altyapısıyla bölgedeki öğrencilere yeni bir imkân sunduğunu belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel ise, bugüne kadar yaptıkları yatırımlarla Denizli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına önemli katkılarda bulunduklarını belirterek, şöyle devam etti:
“Eğitime çok önem veren bir şirket olarak, Denizli’ye modern bir ilköğretim okulu armağan etmenin onurunu yaşıyoruz. Yapımını halen sürdürdüğümüz çok yönlü Sümerpark projesi Denizli’ye verdiğimiz değeri gösteriyor. Ege Bölgesi’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sümerpark tamamlandığında, Denizli için önemli bir cazibe merkezi olacak. Geçtiğimiz Mart ayında projenin ilk adımı olan AVM’yi açtık. Yatırımlarımızın önemli adımlarından bir olan eğitim kurumunu, Denizlili çocukların kullanımına sunmak, bizi çok gururlandırıyor. Denizli’ye ve bölge insanına değer yaratacak yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

Törende ayrıca, Başbakan Erdoğan, hayırseverler Ömür ve Haluk Eke ile PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ayşegül Bersel’eplaket verdi. Açılışın ardından Başbakan Erdoğan, okulda incelemelerde bulundu ve öğrencilerle sohbet etti. Sınıfta öğrencilere Akıllı Kitap projesini de tanıtan Başbakan Erdoğan, bütün kitapların elektronik akıllı kitapta toplanacağını, dört yıl içerisinde bütün öğrencilere bu kitapların ücretsiz olarak verileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı