REKLAMI GEÇ

Sandık görevlilerine eğitim

22 Temmuz’da yapılacak milletvekili genel seçimlerde, Denizli Merkez İlçe’de bulunan sandıklarda görev yapacak CHP’li sandık görevlilerine, partinin Merkez İlçe teşkilatı tarafından eğitim verildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

CHP seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Denizli Merkez İlçe’de, 22 Temmuz’da görev yapacak CHP’li 945 sandık görevlisine eğitim verildi. CHP Merkez İlçe Teşkilatı’nın verdiği eğitimde, oy kullanma öncesi ve sonrası uyulması gereken kurallar ve yapılması gereken işlemler anlatıldı.

Eğitim toplantısına, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve 945 sandık görevlisi partili katıldı. Toplantıda, yoklama ve imza karşılığında, sandık görevlilerine kullanacakları belgeler verildi. Daha sonra görevlilere sandık başında ve oy kullanma işlemi sonrası uyulması gereken kurallar anlatıldı. CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, genel seçimlerde oy kullanma sırasında yaşanacak aksaklıkları en aza indirmek amacıyla eğitim verdiklerini söyledi. Bartal, eğitim çalışmalarının, seçimlere kadar süreceğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı