REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de seçim için 4. toplantı

Sarayköy’de seçim için 4. toplantı

Sarayköy Kaymakamlığı, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, güvenliği sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kaymakamlık, siyasi parti temsilcileri ve ilçe protokolü ile 4. kez toplantı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 26 Mart 2009 Perşembe, 01:00

29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle, Sarayköy Kaymakamlığı, ilçede seçimin huzur içinde geçmesi için toplantılarını sürdürüyor. Seçim Güvenliği Toplantısı’nın 4’üncüsü, Sarayköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Belediye Başkanı,İlçe Emniyet Müdürü, ilçede bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ve bu partilerden belediye başkan adaylarının katılımıyla, Sarayköy Kaymakamlığı’nda yapıldı.

Toplantıda, seçimlerin huzur içinde yapılması için adayların birbirlerine karşı hoşgörü ve centilmenlik içinde seçim sürecini geçirmeleri, parti yandaşlarından heyecanı yüksek olanların kontrol altında tutulması gerektiği belirtildi. Toplantı sonrası, Sarayköy Kaymakamı Hersanlıoğlu, siyasi partilerin temsilcileri ve adayları, esnafa hayırlı işler dileyerek, birliktelik görüntüsü verdi. Adayların bu davranışı, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı ve zaman zaman vatandaşlar adayları alkışlayarak onların bu davranışına destek verdiklerini gösterdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı