REKLAMI GEÇ

Seçim anketimize 12 bin 361 kişi katıldı

22 Temmuz Genel Seçimleri öncesinde Denizli’de yapılan en geniş tabanlı anketlerden biri olan kentin en çok izlenen haber portalı www.denizlihaber.com, siz değerli okuyucularına teşekkür ediyor. Bugün saat 17.00 itibari ile son verdiğimiz anketimize tam 12 bin 361 kişi katılarak değerlendirme yaptı. Bunun sonuncunda da AKP 3 bin 772 oyla yüzde 30’luk çoğunluğu elde ederek ilk sırada yer aldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2007 Cuma, 00:00

Anket sürecinde DSP ile birleşmesinin ardından CHP oylarında büyük bir sıçrama yaşandı ve CHP de 3 bin 425 okuyucumuzun oyunu alarak anketten % 27 ile ikinci sırada çıktı. Demokrat Parti’de ise Anavatan’la ayrılmasından sonra da oy oranında önemli bir değişiklik gözlemlenmedi ve DP 2470’le oyların% 19’unu alarak üçüncü sırayı aldı. www.denizlihaber.com’un anketinden MHP 1593 oy ve %12’lik dilimledördüncü sıraya oturdu. Ankette değerlendirmeye alınan diğer siyasi partilerden GP oyların % 2’sini elde etti.

denizlihaber son güne kadar seçimleri etkileyecek, manupile edecek her türlü yayından kaçındı. Gerçek neyse onu olduğu gibi verdi.. Kim ne dediyse, yasal sınırlar içinde sansürlenmen yer aldı. Hakaretler, kişisel haklara saldırılar dışında yorumlar da ilgili haberin hemen altında yer aldı.

Ülke genelinde “anket kirliliği”nden söz ediliyor. Sitemizde de yanlış değerlendirmelerin yer almaması için teknik servisimiz her türlü imkanı seferber etti. Anketi manüple etmeye çalışanlar, defalarca aynı bilgisayardan oy gönderenler engellendi ve alınan önlemler sayesinde bir bilgisayardan sadece bir oy kullanılması sağlandı. Bu arada hackerler, olmayacak partilerin rakamlarıyla oynayıp gerçeğin çok dışında değerlendirmeler yapmaya kalkıştıysa da sitemizin güvenlik duvarı sayesinde bertaraf edildi..

 

İŞTE DENİZLİHABERİN TAM RAKAMLARI

TOPLAM KULLANILAN OY 12.361

PARTİ, ALDIĞI OYVE YÜZDESİ

AKP 3772 < ?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />     %30
CHP 3425       %27
DP   2470

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı