REKLAMI GEÇ

Ticaret Bakanı Muş, Ak Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Ticaret Bakanı Muş, Ak Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Denizli’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bakan Muş Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü İl Başkanlığı’nda ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2022 Perşembe, 14:37

Ticaret Bakanı Mehmet Muş dün Denizli’ye geldi. Denizli’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Bakan Muş Ak Parti İl Başkanlığı’nda Yücel Güngör’ü ziyaret etti. Başkan Güngör “Ticaret Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muş’u İl Başkanlığı’mızda ağırlamaktan onur duyduk. Vermiş oldukları kıymetli bilgiler ve nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN GÜNGÖR “DENİZLİ İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ”
Başkan Güngör, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a Denizli’deki ziyaretlerinde eşlik etti. Başkan Güngör, Bakan Muş’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Ticaret Bakanımız Mehmet Muş, şehrimizi ziyaret etti. Bakanımızı Çardak Havaalanı’nda karşıladık. Ziyaret kapsamında Bakanı’mız iş dünyası ile bir araya geldi. Daha sonra Ak Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiğimiz istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Denizli’yi ziyaret eden Sayın Bakanımıza Hoş geldiniz diyerek teşekkürlerimizi iletiyoruz. Denizli’nin daha güzel bir geleceğe sahip olması için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜNGÖR “BAKANIMIZI AĞIRLAMAKTAN MEMNUNİYET DUYDUK”
Ticaret Bakanı Muş’un Kadir Gecesini kutlayan ve ziyaretten dolayı duyduğu onuru ve memnuniyetini dile getiren Başkan Güngör “Turizmin ve ticaretin gözde şehri olan Denizli’mizde Ticaret Bakanı’mız Sayın Mehmet Muş’u ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Denizli ülkemize ve dünyaya çeşitli katkılar sunan bir şehir. Şehrimize değer katmak ve güzelleştirmek için çabalamaya devam ediyoruz. Sayın Bakanı’mızı şehrimizde görmek bizi çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı