REKLAMI GEÇ

Bakan Yıldırım’ın sağ kolu Denizlili İlçioğlu

Bakan Yıldırım’ın sağ kolu Denizlili İlçioğlu

Ulaştırma Bakanı Yıldırım’ın sağ kolu konumundaki danışmanı Saim İlçioğlu, Denizli’nin yetiştirdiği önemli bürokratlarından biri. Yıldırım’ı, yurt içi ve yurtdışındaki tüm gezilerinde olduğu gibi hiç yalnız bırakmayan İlçioğlu Denizli gezisinde de yanı başındaydı.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2013 Cumartesi, 16:48

Kabinenin en önemli 2. ismi.. Başbakan Erdoğan, yakın çevresine göre kendisine “ağabey” diyor. Geçtiğimiz hafta uzun soluklu termal tedavi için Denizli’ye gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 10 yılı aşkın zamandır kabinenin değişmez isimlerinden biri.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı, yurt içi ve yurt dışındaki tüm gezilerinde olduğu gibi hiç bırakmayan bir isim Denizli gezisinde de yanı başındaydı. Ulaştırma Bakanı Yıldırım’ın sağ kolu konumundaki danışmanı Saim İlçioğlu, Denizli’nin yetiştirdiği önemli bürokratlarından biri.

1963’te Çal’da dünyaya gelen İlçioğlu, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olduktan sonra bir süre özel sektörde çalıştı.1990’da İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü’nde kamu hizmetine başlayan İlçioğlu, 1998’de Kontrolörler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

İlçioğlu 2002’de Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı Teftiş Kurulu’na atandı. 2004’ün Ocak ayından itibaren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın’ın danışmanı olarak görev yapıyor.

Bakan Yıldırım’a, gelen tüm yazışmalar İlçioğlu’nun kontrolünden geçiyor. İlçioğlu ayrıca, Bakan Yıldırım’a yurt içi ve dışı seyahatlerinde bire bir eşlik ediyor. Yıldırım’ın bakan yardımcısı ile birlikte yanındaki iki isimden biri.

DENİZLİHABER.COM’un ulaştığı İlçioğlu, üstlendiği önemli göreve ilişkin, “Yorucu ama benim için gurur verici bir durum. O, Türkiye’ye hizmet ediyor ve biz de kendilerine yardımcı olmaktan büyük bir kıvanç duyuyoruz. Elimden geldiğince görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

taner Karakaya   -  Bağlantı 18 Aralık 2013, 11:36

sizinle gurur duyuyorum.başarılar

galip özmen   -  Bağlantı 21 Mart 2013, 16:16

arkadaşım inşallah layık olduğu yere gelecektir

Mustafa   -  Bağlantı 11 Şubat 2013, 12:57

sayın abdi küçük e cevap benim “suskunluğum asaletimdendir. her lafa verecek cevabım vardır. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye”

abdi küçük   -  Bağlantı 10 Şubat 2013, 21:15

mustafaya cevap hstrr

mustafa   -  Bağlantı 9 Şubat 2013, 18:19

saim ilçioğlu’nu inşallah denizlide ilk seçimde büyükşehir belediye başkanı olarak görürüz büyükşehir belediye başkanlığı kendisine yakışır büyükşehir belediye başkanı olarak kendisinden faydalanmamız lazım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı