REKLAMI GEÇ

Ülkü Ocakları’ndan açıklama

Ülkü Ocakları’ndan açıklama

Ülkü Ocakları Denizli Şube Başkanı Hakan Cengiz, son günlerde ilimizde sprey boya ile duvarlara ve siyasi partilerin kapılarına birileri tarafından yazılar yazıldığını belirterek, bu yazıların Denizli Ülkü Ocakları ile hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Ekim 2008 Perşembe, 00:00

Denizli’de, bazı siyasi partilerin ve sendikaların duvarlarına sprey boya ile yazı yazılmasının ardından, Ülkü Ocakları Denizli Şube Başkanı Hakan Cengiz, bu olayların Ülkü Ocakları ile ilgisi olmadığını açıkladı. Ülkücüleri bir takım provokasyonlarla oyuna getirmek isteyenlerin bulunduğunu kaydeden Ocak Başkanı Cengiz, bu tür hareketleri yapanların amaçlarına ulaşamayacaklarını ve ülkücü camianın oyuna gelmeyeceğini kaydetti.

Cengiz, “Ülkemizin içinde bulunduğu kargaşa ortamından da yararlanarak ülkemizi iç kavgaya sürüklemek isteyenler akla hayale gelmeyen yollara başvurular. İlimizde kim oldukları ve hangi amaca hizmet ettikleri bilinmeyen bir kesim, ülkü ocaklarının adını kullanarak bazı siyasi partilerin duvarlarına yazılar yazarak Denizli’deki barış ve huzur ortamını provoke etmeye çalışıyorlar. Sprey boya ile duvarlara yazılan yazıların Denizli Ülkü ocaklarıyla hiçbir alakası yoktur. Bunu yapan şahısların bir an önce tespit edilmesini ve cezalarının verilmesini istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı