REKLAMI GEÇ

VALİ ERKMEN’DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

VALİ ERKMEN’DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Bağımsız milletvekili adayı Kemal Beler’in seçim bürosunun kurşunlanması olayının ardından Vali Yavuz Erkmen akşam saatlerinde Emniyet Müdürü Atilla Çınar ile birlikte kameraların karşısına geçti ve Denizli Halkı’nı sağduyuya çağırdı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2011 Cuma, 18:45

Vali Erkmen, Denizli’de bir süre öncede buna benzer bir olayın yaşandığı ve iki kahvehanenin av tüfeği ile kurşunlandığını söz konusu olayın ardından bu kez de bağımsız aday Kemal Beler’in seçim bürosuna saldırı olduğunu belirtti. Görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak olayla ilgili olarak 3 kişiyi gözaltına aldıklarını ve adliyeye sevk edildiğini belirten Vali Erkmen, yaşanan olayın kısa süre içerisinde aydınlatıldığını söyledi.

Olayla ilgili yaptığı açıklamanın ardından Denizli halkını sağduyulu olmaya çağıran Vali Erkmen “Ben buradan Denizli halkına şu mesajı vermek istiyorum. Denizli bugüne kadar hep sevgi ve barış içinde olan bir kent olmuştur. Bu nedenle Denizli’deki bu ortamı bozmaya kimsenin hakkı yoktur ve bunu bozmaya kalkışanlar kesinlikle yakalanacaktır ve gerekli cezayı çekecektir. Özellikle Denizli’de yaşayan vatandaşlarımızın sağduyu olmalarını, huzur ortamını bozmaya çalışanlara fırsat vermemelerini istiyorum. Vatandaşlarımız kimsenin oyununa gelmesin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı