REKLAMI GEÇ

Vali Erkmen’den siyasi partilere iade-i ziyaret

Vali Erkmen’den siyasi partilere iade-i ziyaret

Vali Yavuz Erkmen, 10 Kasım Anma törenlerinin ardından TBMM’de grupları bulunan siyasi partilere iade-i ziyarette bulundu.

/ DENİZLİHABER / 10 Kasım 2009 Salı, 18:05

Vali Yavuz Erkmen ilk olarak AKP’ye gitti. Vali Erkmen’i, AKP İl Başkanı Bilal Uçar ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Bir süre Ak Partililerle görüşen Erkmen, daha sonra CHP İl Teşkilatı’na geçti. Vali Erkmen, CHP İl Başkanı Zafer Gönenç ile Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ve yönetim kurulu üyeleriyle konuştu. Taraflar, güncel konularda görüş alışverişinde bulundu.
Vali Erkmen’in bir diğer durağı ise DSP İl Teşkilatı idi. Erkmen’i, İl Başkanı Mustafa Değirmenci ile yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Erkmen, burada da yarım saatin üzerinde DSP’lilerle görüştü. Erkmen’in son durağı MHP İl Teşkilatı oldu. Vali Erkmen’i burada İl Başkanı Zafer Kaplan ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Vali Erkmen, daha önceki ziyaretlerinde de olduğu gibi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığı altında, gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için herkese düşen sorumluluklar bulunduğunu hatırlattı. Erkmen, “tamızı andığımız böyle bir günde Meclis’te grubu bulunan arkadaşları ziyaret etmek istedim. Siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Değişik görüşlerde olunması çok doğal. Bu da demokrasi içindeki zenginliğimizi gösterir. Önemli olan ülkemizin bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın hür olarak dalgalanması gibi bizim için vazgeçilmez değerlerdir. Büyük önderimizin ışığı altında, O’nun gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için hepimize düşen sorumluluklar ve görevler var. Bunları yerine getirmek noktasında el ele vererek, ister siyasi parti, ister STK, odalar ve kamu kurumlarıyla birlikte çalışmalıyız” dedi. Vali Yavuz Erkmen, siyasi partilerin il teşkilatlarına yürüttükleri çalışmalarda da başarılı olmalarını diledi. Partilerin il başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı