REKLAMI GEÇ

Zeybekci’nin vaatleri

Zeybekci’nin vaatleri

Erdoğan’ın yeniden aday gösterdiği Nihat Zeybekci, ikinci dönem için vaatlerini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 12 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

Denizli’de yerel seçimler öncesi, ikinci döneminde yapacağı projeleri basın toplantısı ile açıklayan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, ikinci kez göreve gelmeleri halinde 5 yıl içinde 77 ayrı projeyi hayata geçireceklerini duyurdu. Zeybekci, “Yeni dönemde sloganımız, ‘Dünya Kenti Denizli İçin 5 yılda 77 Proje’dir” diye konuştu.

Proje ana başlıkları

Denizli’de bir an önce yapılması gereken 77 projeyi anlatan Zeybekci, “Önümüzdeki 5 yılda bu projelerin Denizli halkına ulaşmasını sağlayacağız” dedi. Zeybekci, 77 projenin ana başlıklarını şöyle sıraladı:

7 köprülü kavşak daha

Zeybekci, ikinci kez göreve gelmeleri halinde, 7’si köprülü kavşak olmak üzere ulaşımla ilgili yirmi projeyi hayata geçireceklerini belirtirken bunun dışında Atatürk Stadyumu’na kent dışında alternatif modern bir stadyum yapacaklarını duyurdu. Otobüs terminalini modernize edeceklerini söyleyen Zeybekci, ulaşımın diğer sorunu park sıkıntısını da binlerce kapasitelik yer altı otoparklarıyla çözeceklerini bildirdi. Zeybekci, uzun yıllardır dillendirilen kent müzesini de seçilmeleri halinde 5 yıl içinde yapacağına söz verdi. Başkan Zeybekci, bu dönemde gerçekleştiremedikleri raylı sistemi de önümüzdeki dönem vaatleri içine aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı