REKLAMI GEÇ

“HDP, PKK’nın yasal örgütlenmesidir”

“HDP, PKK’nın yasal örgütlenmesidir”

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu 1 Mayıs’a ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, “Emekçiler İstiklâl Marşı okurken, bölücü terör örgütünün elemanları PKK marşı söylemişlerdir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2017 Salı, 13:26

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Kasapoğlu, parti il binasında yaptığı basın açıklamasında, “HDP, PKK’nın yasal örgütlenmesidir. 1 Mayıs alanlarında PKK istemiyoruz! dedi.

Kasapoğlu, HDP ile PKK’yı ayrı göstermeye çalışanların Türkiye’de kimseyi aldatamayacağını belirterek, “HDP, PKK’nın yasal örgütlenmesidir. PKK’ya kucak açmak, Suriye sınırımızda namlularını Türkiye’ye çevirmiş olan ABD tanklarına kucak açmaktır. Deniz Baykal’ın dün açıkladığı HDP ile işbirliği planı da, ABD emperyalizminin stratejisi içindedir ve CHP’nin çıkmazını yansıtmaktadır.
CHP’ye çağrıda bulunuyoruz: Hayır Cephesi adı altında PKK/HDP ile ittifak siyasetinden vazgeçin! Bu yol, iktidar yolu değil, ihanete giden yoldur” dedi.

PKK sempatizanlarının HDP pankartlarıyla 1 Mayıs alanlarına girdiğini öne süren Kasapoğlu, “PKK, bölücü terörü temsil etmiştir. Emekçiler İstiklâl Marşı okurken, bölücü terör örgütünün elemanları PKK marşı söylemişlerdir.o
Bu koşullarda Hayır Cephesi adı altında HDP/PKK ile ittifak çabası içinde olanları uyarıyoruz; Bölücü ve yobaz terör örgütleri mensupları, vatanımıza, milletimize, bağımsızlığımıza ve Cumhuriyetimize karşı en ağır suçu işlemektedirler. HDP/PKK ve FETÖ mensupları, “mağdur” değil, suçludurlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı