REKLAMI GEÇ

Güleç, pazarcıların sorunlarını dinlemeye devam ediyor

Güleç, pazarcıların sorunlarını dinlemeye devam ediyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Güleç, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Elif Çobanoğlu ile birlikte Merkezefendi semt pazarını gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2019 Pazar, 15:27

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarına devam ediyor.  Güleç, Partisinin Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu ile birlikte Merkezefendi semt pazarını gezdi.  Vatandaşlarla sohbet eden Güleç, kendisine iletilen tüm sorunları tek tek not aldı.

Yaptığı açıklamada Vatan Partisi’nin hantal kentleşme devrini bitireceğini ve asla tarım arazilerinin betonlaşmasına izin verilmeyeceğini söyleyen Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, “Yıllardır Denizli’yi ve ülkeyi yönetenlerin temel zihniyeti her şeyi betona gömmek oldu. Vatan Partisi Belediyesinde ranta dayalı hiçbir iş olmayacak. Vatan Partisi Belediyeleri, hantal kentleşme devrini tarihe gömecek ve kentleri ferahlatan siyasetler izleyecektir” dedi.

Diğer taraftan Denizli’yi çevreleyen küçük yerleşim birimleri ve köylerin, yaşam için çekici hale getirileceğini de söyleyen Güleç, “Verimli tarım topraklarını sanayiye ve betonlaşmaya açmayacağız. Tarım arazilerine asla imar izni vermeyeceğiz. Vatan Partisi Belediyesi, tarımı destekleyecek, köyleri çağdaşlaştıracaktır. Böylece kent merkezine göçe son verecek, dahası çiftçinin üretimini canlandırarak, büyük kentlerden kırsal alana göçü özendirecektir. Vatan Partisinin Halkçı Belediyesi, üretimin geliştirilmesine öncelik verecek, üreticiyi özendirecek ve kooperatifçiliği destekleyecektir. Kent hizmetlerinde belirleyici olan, üreticinin mutluluğu, sağlığı ve eğitimidir. İş yapmak, herkes için mutluluk, özgürlük ve özgüven kaynağıdır. Bütün yurttaşlarımızı, üretken kent için, Vatan Partisi’nde görev almaya, Halk Belediyesi için çalışmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı