REKLAMI GEÇ

İyice: Üretim ekonomisini hayata geçireceğiz

İyice: Üretim ekonomisini hayata geçireceğiz

Vatan Partisi Milletvekili Aday Adayı Mehmet İyice,hedeflerinin üretim ekonomisini hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 18:00

Vatan Partisi Milletvekili Aday Adayı Mehmet İyice, seçim çalışmalarını Gözler Mahallesi’nde sürdürdü.Vatandaşlarla bir araya gelen İyice, dile getirilen sorunları dinledi, partisinin çözüm önerilerini anlattı.

denizli-vatan-partisi-mehmet-iyice-ic

ÖNCELİK EKONOMİDE YENİDEN YAPILANMA
Vatan Partisi’nin önceliği ekonomiyi yeniden yapılandırmaya vereceğini kaydeden İyice, “Tarım üretimine ucuz kredi, akaryakıt vergilerinde indirim yaparak ucuz mazot, ucuz gübreyle büyük bir atılım gerçekleştirecek. Ülkemizi yeniden tarımda kendine yeterli hale getireceğiz. Vatan Partisi olarak,üretim ekonomisini hayata geçirmek en önemli hedefimizdir” dedi.

“BAŞKA TÜRKİYE YOK”
Ülke topraklarının binlerce şehit verilerek kazanıldığını ifade eden İyice, “Başka bir Türkiye, başka bir vatanımız yok. Bizlerin Suriyeliler gibi kaçacak yerimiz yok. İşte bu yüzden Vatan’da birleştik. Sizlerle beraber ülkemizi bu karabataktan kurtaralım, aydınlık günleri hep beraber kuralım” çağrısında bulundu.

150 MAHALLEYE ZİYARET
Vatan Partisi Milletvekili Aday Adayı İyice, bugüne kadar Gözler ile birlikte Denizli’nin 150 mahallesini ziyaret ettiğini bildiren İyice, “Biz seçimden seçime ziyaret edenlerden olmayacağız. Bugüne kadar Denizli’nin 150 mahallesine gittim. Tek tek yurttaşlarla görüştüm. Ben, başka partilerin milletvekilleri gibi olmayacağım. Her zaman onların yanında olacağıma namusum üzerine söz veriyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı