REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi Denizli’de hedef 3.330 imza

Vatan Partisi Denizli’de hedef 3.330 imza

Vatan Partisi, Genel Başkanı Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için gerekli 100 bin imzayı toplamak üzere seferberlik başlattı. Denizli teşkilatı 4-9 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği kampanya ile 3.330 kişiyi seçim kurullarına götürerek imza almayı hedefliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2018 Perşembe, 10:36

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Genel Başkan Doğu Perinçek’in önüne çıkarılan tüm engellere rağmen cumhurbaşkanı adayı olacağını belirterek, bunun için tüm teşkilatlar olarak seferberlik başlattıklarını, yurttaşlara da güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Yürütülen kampanyaya ilişkin bilgi veren Kasapoğlu, il genelinde 6 ayrı bölgede kurdukları imza masaları ile halkın örgütlenmesini yaptıklarını belirterek, vatandaşların 4-9 Mayıs tarihleri arasında seçim kurullarına giderek Perinçek’in adaylığı için imza vermelerini sağlayacaklarını söyledi.

Kasapoğlu, “Şu anda 50’nin üzerinde araç filosu oluştu. Her masada araçlar bulunacak, partinin çağrı merkezi aracılığı ile de imza vermek isteyenler aradığında kendilerine araç gönderilerek, seçim kuruluna götürülecek” dedi.

Tüm mahallelerde temsilcilerin o bölgedeki yurttaşları ilçe seçim kurullarına götürmek için örgütlenme çalışmalarını tamamladığını anlatan Kasapoğlu, “6 günlük süreç içerisinde Türkiye genelinde 100 bin imzaya ulaşacağımıza eminiz. Biz zorlukların partisiyiz. Zorluk olmazsa Vatan Partisi işsiz kalır. Biz Silivri’de 100 bin kişiyi dağa çıkarmış partiyiz. İlçe seçim kurullarına 100 bin kişiyi götüremeyecek miyiz?” dedi

Denizli’deki hedeflerinin ilçe seçim kuruluna 3.330 yurttaşı götürmek olduğun dile getiren Kasapoğlu, “Tüm ilçelerde parti örgütlerimiz çalışmaları sürdürüyor. Tüm yurttaşları imza vermeye davet ediyoruz. Araçları yoksa partimizin çağrı merkezlerini aramaları yeterli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı