REKLAMI GEÇ

Kasapoğlu: “Bombalı düzenekle ilgili neden açıklama yapılmıyor?”

Kasapoğlu: “Bombalı düzenekle ilgili neden açıklama yapılmıyor?”

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, 2 Mart’ta Ulus Kavşağı’na yerleştirilen ve dikkatli bir belediye görevlisinin fark etmesinin ardından kontrollü olarak etkisiz hale getirilen patlayıcıyı gündeme taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2018 Cuma, 10:35

Herkesin kafasındaki soruları Vali Hasan Karahan’a yönelten Kasapoğlu, aradan 20 gün geçmesine rağmen henüz ne Denizli Valiliği, ne de Emniyet Müdürlüğü’nden bir açıklama yapılmadığına dikkat çekti.

İlimizde uzun yıllardır bu tür bir olayın görülmediğine işaret eden Kasapoğlu, “İlimizde uzun yıllardır görülmeyen cinayet, suikast, katliam ve terör amaçlı olduğu açık olan bu tür olaylar karşısında halkın bilgilendirilmemesi doğru değildir. Çünkü bu olay bir ya da birkaç kişiyi ilgilendiren polisiye bir vaka değildir” dedi.

“Bombalı düzeneğin hedefi kim ya da kimlerdi?” diye soran İbrahim Kasapoğlu, “O tarihte Tavas’taki şehit cenazesine katılmak için Denizli’ye gelen İçişleri Bakanı, Jandarma Genel Komutanı mıydı? Her gün oradaki kavşakta trafik görevi yapan polis ekipleri miydi? Yoksa başka bir şey miydi? Bunlar açıklığa kavuşturulmalı, Denizli halkı bilgilendirilmeli ve uyarılmalıdır” dedi.

Terörle mücadelede halkın desteği olmazsa başarı kazanılamayacağını belirten Kasapoğlu, “Terörle mücadele devlet ve milletin top yekün el ele vermesi ve çabasıyla başarıya ulaşır. Yıllardır barış ve huzur ortamı içinde yaşayan Denizlimizde panik yaratmayalım, bu doğru. Ama halkımızın da bu tür terör tehdit ve tehlikelerine karşı doğru bilgilerle donatılması ve uyarılması gereklidir. Hiç bir tehdit halktan saklanarak, gizlenerek bertaraf edilemez. Terörün şakası yoktur. İhmali canlarımıza ve şehitlerimize mal olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı