REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi kongreye hazırlanıyor

Vatan Partisi kongreye hazırlanıyor

Vatan Partisi kongreye hazırlanıyor. İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yeniden aday olmayacağını düzenlediği toplantıyla açıkladı. Kasapoğlu, gündemi de değerlendirdiği toplantıda iktidara yüklendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2019 Pazartesi, 16:21

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gündemi değerlendiren Kasapoğlu, Türkiye’nin en büyük iki yakıcı sorununun bulunduğunu belirterek, bunların vatan savaşı ve ekonomik kriz olduğunu söyledi.

AK Parti’nin en büyük hatasının Suriye ve komşularla ilişkileri sağlıklı bir zeminde yürütememek olduğunu anlatan Kasapoğlu, AK Parti’nin çağdaşlık, aydınlanma ve Atatürkçülükte de sınıfta kaldığını ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin artılarını ve eksilerini sıralayan Kasapoğlu, belediyenin şehir içi ulaşım konusunda başarılı olduğunu söyledi. Kasapoğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyesi çağdaş şehircilik anlayışı ve planlamada ise çok zayıf, yeşil alan kalmadı” dedi.

İL KONGRESİ 12 OCAK’TA
Vatan Parti Denizli İl Kongresi’nin 12 Ocak 2020’de yapılacağını belirten İbrahim Kasapoğlu, seçimlerde aday olmayacağını, Mehmet Çobanoğlu ve Ahmet Gündüz’ün yarışacağını söyledi.

Kasapoğlu, seçimlerde 535 delegenin oy kullanacağını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı