REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi lideri Perinçek”çıkış yolu”nu anlatacak

Vatan Partisi lideri Perinçek”çıkış yolu”nu anlatacak

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 4 Nisan Cumartesi günü Denizli’ye geliyor. Perinçek, “Türkiye’de Çıkış Yolu” konulu konferans verecek, partiye katılan yeni üyelere rozet takacak ve milletvekili aday adaylarını tanıtacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2015 Perşembe, 11:50

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 7 Haziran genel seçimi hazırlıkları kapsamında Denizli’ye gelerek, partililerle buluşacak. Perinçek, saat 15.00’te Merkez Spor Salonu’nda “Türkiye’de Çıkış Yolu” konulu konferans verecek.

Türkiye’nin yaşadığı problemler ile çözüm önerilerini anlatacağı konferansının bitiminde, Vatan Partisi’ne yeni katılan 400 üyeye rozetlerini takacak. Merkez Spor Salonu’ndaki program milletvekili aday adayları Hasan Korkmazcan, Rüstem Can, Fisun Özçelik, Mehmet İyice, Ufuk Abalıoğlu, Hüseyin Mercan, Nermin Pak, Ali Kabalay, İsmail Yörük, İbrahim Cüneyt Doğan, Ahmet Öztekin ve Ethem Türker’i partililere tanıtımıylya sona erecek.

Doğu Perinçek, akşam da Kelleci Kardeşler Restoran’da velirecek akşam yemeğinde partililerle bir kez daha bir araya gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı