REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi yerel seçim startını verdi

Vatan Partisi yerel seçim startını verdi

Vatan Partisi yerel seçim startını verdi. İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, yaşanan sorunlara çözümün halkçı belediyecilikte olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2018 Pazar, 14:57

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, parti merkezinde düzenlediği toplantıyla seçim startını verdi, hedeflerini anlattı.

24 Haziran seçimlerinin üzerinden 3.5 ay geçtiğini belirten Kasapoğlu, “24 Haziran’da sandıktan bir çözüm çıkmadı. Halkın sorunlarına çare olabilecek bir milli hükümet çıkmadı. Hatta milletin sorunlarını çözmek bir yana, ülkemiz ekonomik krize battı. Hükümet çaresizlik içinde çırpınıyor. Uyguladığı politikalar halkın derdine ilaç olmuyor. 3.5 ayda hükümet eskidi. Çünkü Türkiye’nin sorunları ağır. Zorlu bir sürecin içinden geçmekteyiz. Bu süreçte doğru, köklü, milli ve vatansever politikalar üretemeyen her hükümet, her parti eskir. İşte bu şartlarda önümüzdeki Mart’ta yerel seçimlere gidiyoruz. Türkiye halkının önündeki soru yine aynen gündemdedir. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde halkımız kendi sorunlarına çözümler üretecek belediye başkanları çıkarabilecek mi? Çıkaramayacak mı? İşte Mart yerel seçimlerinin en önemli görevi budur. Milletçe ya sandıktan çözüm çıkaracağız, ya da çaresizlik içinde çırpınıp duracağız” dedi.

Vatan Partisi’nin tüm yöneticileriyle Denizli’nin sorunlarını masaya yatırdığını ifade eden Kasapoğlu, “Amacımız, Denizli’nin en önemli ve acil çözüm gerektiren sorunlarını tespit etmek, bu sorunlara en doğru, köklü ve halkçı çözümler üretebilmek ve halkımızın bu sorunlarını çözecek namuslu, dürüst, birikimli, saygın adaylarımızı belirlemek” diye konuştu.

Vatan Partisi’nin şaşalı, gösterişe ve reklama dönük projelere karşı olduğunu dile getiren Kasapoğlu, “Partimiz halkımızın gerçek sorunlarına çözüm olan program ve projeler üretecektir. Denizli şehir merkezimizin en önemli sorunu ulaşım ve trafik keşmekeşidir. En doğru ve gerçekçi çözüm raylı sistemdir. Üçler’den başlayıp, Bayramyeri, Çınar, Bağbaşı, Honaz ve Organize Sanayi’ye kadar uzanan raylı sistemle Denizlimiz bu sorunu çözebilir. İşte partimizin adayları ilimizin ve ilçelerimizin gerçek sorunlarına köklü, ucuz, halktan yana çözüm projeleri ile yurttaşlarımızın karşısına çıkacaktır” dedi.

Seçim startını verdiklerini ve adayların başvurularını almaya başladıklarını anlatan Kasapoğlu, “Denizli halkının sorunlarının çözümüne bilgisiyle, birikimiyle, tecrübesiyle, uzmanlığıyla, yurtseverliğiyle katkıda bulunmak isteyen dürüst ve saygın aydınlarımıza adaylık başvurusu için kapılarımızı açıyoruz. Korkuya, karamsarlığa, yılgınlığa yer yoktur. Sorunlar varsa çözümler de vardır. Yeter ki sorunları çözebilecek siyasi partide milletçe birleşebilelim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı