REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerinden Ramazan etkinlikleri

Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerinden Ramazan etkinlikleri

Denizli Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerinin Ramazan ayı etkinlikleri, iftar yemekleri ve geleneksel eğlencelerin yer aldığı programlarla devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 15:51

Büyükşehir Belediyesi, her gün bir mahallede kurduğu iftar sofrasını dün akşam Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Pamukkale Belediyesi ise, Karahayıt’ta engellilere iftar yemeği verdi ve eski Ramazan eğlencelerinin yansıtıldığı bir program düzenledi.

denizli-buyuksehir-belediyesi-iftar-sofrasi-fatih-de-anons

FATİH’TE İFTAR SOFRASI
Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı geleneksel iftar sofrası bu kez Pamukkale’nin Fatih Mahallesi’nde açıldı. Fatih Kapalı Pazaryeri’ndeki yemeğe eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Başkan Osman Zolan, mahalle sakinleriyle birlikte iftarını açıp, sohbet etti.

ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Beyazay Derneği ve İşitme Engelliler Derneği Denizli şubelerinin yöneticileri ile üyelerine iftar yemeği verdi. Gürlesin, yemekte yaptığı konuşmada, engellilere yönelik her türlü pozitif çalışmanın içinde olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

denizli-pamukkale-belediyesi-fatih-kosan-mest-etti-anons

FATİH KOŞAN
Öte yandan Pamukkale Belediyesi tarafından Karahayıt’ta düzenlenen Ramazan Şenlikleri kapsamında ezgi sanatçısı Fatih Koşan sahne aldı. Koşan seslendirdiği tasavvuf musikisi, ezgi, kaside, şiirlerle dinleyenleri farklı bir atmosfere götürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı