REKLAMI GEÇ

İftar sofrası İlbade’de kuruldu

İftar sofrası İlbade’de kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede düzenlenen gönül sofrası İlbade Mahallesi’nde kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2018 Pazar, 12:31

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı İlbade Mahallesi’ne taşındı. Mehmet Gazi Cami önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, beraberindekiler ve mahalle sakinleri katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Zolan, ramazanlarını tebrik etti.

Vatandaşlarla birlikte dua edip orucunu açan Başkan Osman Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İlbade’nin Denizli’nin kadim mahallerinden birisi olduğunu belirtti. İlbade Mahallesi’nin alt yapısını baştan aşağı yenilediklerini, üst yapısının ise tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar soframızı İlbade Mahallemizde kurduk. Allah’ım kabul etsin. Burada vatandaşlarımızla gönül bağımız hep güçleniyor. Bundan sonra da aynı duygularla beraber olmayı Allah’ım nasip etsin” dedi.

“HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAYA HAZIRIZ”
İlbade’de içme suyu ve kanalizasyon hatlarının baştan aşağı değiştiğini, yağmur suyu hatlarını yeni döşediklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Üst yapıda ana arterleri Büyükşehir Belediyesi, sokaklarımızı ilçe belediyelerimiz yapıyor. Burada yüzde 80’i tamamlanmış durumda, bittiğinde mahallemiz mükemmel hale gelecek. Gelecekte sıkıntı olmaması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız ve çalışmaya da devam ediyoruz” diye konuştu. Başkan Zolan, “Ben hemşerilerimizin şimdiden Ramazan Bayramlarını ve Kadir Gecelerini tebrik ediyorum. Allah’ım dualarımızı kabul eylesin. İnşallah her şey daha güzel olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı