REKLAMI GEÇ

Kayhan’da iftar buluşması

Kayhan’da iftar buluşması

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Kayıhan Mahallesi’nde kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2018 Pazartesi, 11:38

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Kayıhan Mahallesi’nde kuruldu. Kayıhan Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Ramazanın yardımlaşma ayı olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “Küslüklerin olmadığı, yardımlaşmanın en üst seviyede olduğu aydır, en yakınımızdan dostlarımız ve akrabalarımızdan başlayarak, herkes herkese sahip çıksın. Ramazanımız mübarek olsun, Allah’ım tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimiz daim olsun” dedi.

“KAYIHAN HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR, BÜYÜYOR”
Kayıhan Mahallesi’nde sürdürülen çalışmalarla mahalleye nefes aldırdıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Denizli’de kapalı yüzme havuzumuzun ilkini Kayıhan’da yapmıştık, etüt merkezimizle birlikte yaptığımız kapalı pazar yerimiz de örnek oldu, bunun gibi güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Kayıhan her geçen gün güzelleşiyor, büyüyor. Altyapıyla ilgili sorunu ele aldığımızda, onu da bir boyuta getireceğiz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı