REKLAMI GEÇ

Ekonomi Bakanı Zeybekci, ‘hayır’ kahvesini cebine koydu

Ekonomi Bakanı Zeybekci, ‘hayır’ kahvesini cebine koydu

Referandum çalışmaları için Buldan’a giden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye CHP’li Halis Ödel üzerinde ‘Hayır’ yazılı kahveyi ikram etti. Zeybekci, kahveyi alıp cebine koydu. Halis Ödel, “Müthiş bir koruma ablukası altında yaptığım kahve ikramını geri çevirmeyen Zeybekci’ye teşekkür ederim” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2017 Perşembe, 16:30

Miting yapmak üzere Buldan’a giden Ekonomi Bakanı Zeybekci, ilçe merkezinde partililer ve korumalarla birlikte yürürken, ‘Hayır Kahvesi’ sürpriziyle karşılaştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde milletvekili adayı olan Buldanlı Halis Ödel, Bakan Zeybekci’nin yanına yaklaştı ve “Sayın başkanım. Siz bakan da olsanız benim başkanımsınız. Siz, İhracatçılar Birliği’nde başkanlık yaparken ben de Denetim Kurulu üyesiydim” dedi.

Bakanın kendisinin tanıdığını belirten Ödel, “Sohbet sırasında referandum kampanyasında vatandaşlara dağıttığımız ve ambalajının üzerinde ‘Hayır’ yazısı olan kahveyi kendisine ikram ettim. Zeybekci, teşekkür edip kahveyi cebine koydu. Bu sırada, korumaların ablukası altındaydım. AKP’nin Buldan’da miting varmış. Bizde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte hayır lokması döktürmüştük. Zeybekci ile tesadüfen karşılaştık” dedi.

Halis Ödel, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile de sohbet ettiklerini ve Birtürk’e de kahve ikramında bulunduğunu ifade etti. Ödel, “Referandum çalışmalarında taraflar birbirine karşı anlayışlı olmalıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı