REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu, Denizli’nin hizmet ölçümünü yaptığını açıkladı

Ramazanoğlu, Denizli’nin hizmet ölçümünü yaptığını açıkladı

Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 18 Mart’tan bu yana sürdürdüğü saha çalışmasında eğitim, sağlık ve halkın refah seviyesiyle ilgili önemli tespitleri olduğunu belirterek, “Beyağaç’ın dağ köyünde oturan hanımefendi, doğalgazı ne zaman kullanacağını soruyor. Halkımızın refah talebi en büyük mutluluğum. Referandum çalışması nedeniyle 5 haftadır Denizli’deyim, kentin hizmet ölçümünü yaptım, halkım adına umutlu veriler elde ettim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2017 Çarşamba, 10:46

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması çalışmalarını yürütmek için 17 Mart’ta Denizli’ye geldi. Ramazanoğlu, Denizli’de görüşmediği kesim ve gitmediği yöre kalmadığını söyleyerek, saha çalışmalarında hizmet ölçümü de yaptığını kaydetti.

Ramazanoğlu, gittiği her yerde referandum çalışmalarıyla birlikte kız öğrencilerin durumunu sorduğunu, eğitim ve sağlıkta aksamaların yaşanıp yaşanmadığını araştırdığını belirterek, “Doktor olarak hastanelere gidiyorum ve ameliyathaneler, yataklı servislere bakıyorum. Gittiğim yerlerdeki yetkililere de bunun bir denetleme olmadığını, hekim ve siyasetçi olarak hizmet ölçümü yaptığımı dile getiriyorum. Denizli’deki tüm kaymakamlara da söyledim; Taleplere asla matematiksel değerlerle yaklaşmayın, vicdani tarafa bakınız dedim. Referandum sürecinde saha çalışması verimli oldu” dedi.

Beyağaç’ta gittiğini dağ köyünde kadınlarla yaptığı görüşmede, doğalgazı ne zaman kullanacaklarının sorulmasına çok sevindiğini söyleyen Ramazanoğlu, “Halkın refah talebiyle ilgili gelen sorular beni çok mutlu ediyor. Sahada siyaset yapmanın, halkla bire bir temas kurmanın yararları bunlar. İlçe ziyaretlerinde küçük mahallelerde kızlarımızı soruyorum, çoğunda liseye giden kız öğrenci oranı yüzde yüz seviyesinde. Anne ve babalarından sürekli talepler geliyor. Milletvekili olduğum Denizli kentinde eğitim ve sağlık alanında kalitenin daha üst seviyelere çıkması için çalışmalarımı sürdüreceğim” diye konuştu.

Yorumlar

adar   -  Bağlantı 12 Nisan 2017, 16:08

Doğalgaz mı refah getiriyor. Doğalgaz. enerjide dışa bağımlılığı artırır. 4 mevsimi yaşayan ülkemizde neden güneş enerjisi ve rüzgar enerjisi yatırımları yapılmaz.Suudi arabistan bile güneş enerji santrali için 50milyar dolarlık yatırım yapmayı düşünüyor. Siz nerdesiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı