REKLAMI GEÇ

AK PARTİ, REFERANDUMA HAZIR

AK PARTİ, REFERANDUMA HAZIR

Referanduma sayılı günler kala AK Parti Denizli İl Başkanlığı, “Seçim İşleri Başkanları Referandum bilgilendirme toplantısı ” gerçekleştirdi. Toplantıda, partinin 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma hazır olduğu belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2017 Pazartesi, 15:51

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılan “Seçim İşleri Başkanları Referandum bilgilendirme toplantısı ” na AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İlçe Başkanları ve Seçim İşleri Başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında katılımcılara seslenen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “16 Nisan günü halk oylamasında sandığın güvenli bir şekilde geçmesi, hukukun sağlıklı tecelli etmesi adına toplanmış bulunuyoruz. Her seçimde bu konunun önemini kavramış, farkında olan AK Parti Denizli Teşkilatımız, 16 Nisan referandumu içinde, üzerine düşen sorumlulukla bilinçlenmiş hazırlanmış durumdayız. İnşallah 16 Nisan’ı sağlıklı ve Evet sonucu çıkacak şekilde çalışarak tamamlayacağız” diye konuştu.

Bu tarihi öneme sahip halk oylamasında sandıklara daha çok sahip çıkmamız gerektiğine vurgu yapan AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, 16 Nisan Referandum öncesi sandıklardaki eksikleri gözden geçirmek üzere Denizli’ye geldiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun konuşmasından sonra eğitim amaçlı hazırlanan Animasyon izlenerek katılımcıların daha detaylı bir şekilde bilgilenmesi sağlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı