REKLAMI GEÇ

Bakan Kaya’dan kadınlara “Evet için çalışın” çağrısı

Bakan Kaya’dan kadınlara “Evet için çalışın” çağrısı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’deki kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Polisevi’nde bir araya geldi. Bakan Kaya, “Denizlili kadınlar 16 Nisan’a kadar kapı kapı dolaşıp evet oyunu arttırsın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2017 Cuma, 14:10

Hollanda ile yaşanan krizden sonra ismi gündemden düşmeyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’deki kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Polisevi’ndeki toplantıya Vali Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz de katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de baba tarafından Denizlili olan Bakan Kaya için, “kendisi bizim yaylanın kızıdır” diyerek, Hollan’da da yaşananları bir kez daha kınadı.

Toplantıya katılan kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerine de seslenen Zeybekci, “Sizler Denizli’nin fethinde yer alan şehit Fatma Yıldız’larsınız. 15 Temmuz gecesi ihanet birliklerinin önüne ilk siz çıktınız. Şimdi tekrar bu bayrağa sahip çıkma zamanı. Türkiye’ye reva görülen bir mikroptan, bir hastalıktan kurtulma zamanı” dedi.

Meselenin Ak Parti meselesi değil millet meselesi olduğunu söylerine ekleyen Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini eleştirenler için de, “Kendinden ümidi olmayanlar bugün tek ayak üzerinde kırk yalanla karşımıza çıkıyor” ifadelerini kullandı.

DENİZLİLİ KADINLAR KAPI KAPI DOLAŞSIN
Toplantıda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da gündeminde referandum vardı. Hollanda’da yaşadıklarından sonra kendisini yalnız bırakmayan tüm kadınlara teşekkür eden Kaya, “Biz nene hatunun torunları olduğumuzu 15 Temmuz’da herkese gösterdik. O gece Denizlili kadın kardeşlerimiz de meydanlara indi. 15 Temmuz’dan sonra Avrupa ne yapacağını şaşırdı. Şu an Avrupa’da hayır kampanyalarına izin veriyor, PKK kampanyalarına izin veriyor ama evet kampanyalarının önünü kesiyor. Bunu düşünmek gerek. Denizlili kadınlar 16 Nisan’a kadar kapı kapı dolaşıp evet oylarını arttırsın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı