REKLAMI GEÇ

Zeybekci’ye göre, 16 Nisan CHP’nin de kurtuluşu olacak

Zeybekci’ye göre, 16 Nisan CHP’nin de kurtuluşu olacak

Bugün sabah saatlerinde Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 1 ay önce Bayramyeri’nde hizmete giren ‘Yeni Anayasa Bayramyeri Bilgilendirme Merkezi’nin resmi açılışını yaptı. Zeybekci, Türkiye’nin başına ne geldiyse mevcut sistemin dayatmalarından geldiğini iddia ederek, “Referandum inşallah CHP için de hayırlı olacak. 16 Nisan, CHP’nin de kurtuluş günü olacak” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 22 Mart 2017 Çarşamba, 13:39

Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, referandum çalışmaları için geldiği Denizli’de, öğle saatlerinde 1 ay önce Bayramyeri’nde hizmete giren ‘Yeni Anayasa Bayramyeri Bilgilendirme Merkezi’nin resmi açılışını yaptı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kalabalık partili grup tarafından karşılanan Zeybekci, “16 Nisan’da yapılacak olan referandum da milletimiz tarih yazacak. Bu ülkenin başına bela olanlardan, musallat olanlardan kurtulacağız. Türkiye bir daha koalisyonları görmeyecek. Bizim başımıza ne geldiyse bu sistemin dayatmaları yüzünden geldi. Bankaları ve ekonomiyi bu sistemle talan ettiler. Bu sistemle başbakan ve bakanları astılar. ‘Hayır’ diyenler, tek ayak üstünde kırk yalan söylüyor. Milletin aklını karıştırıyorlar. Sürekli yalan söylüyorlar. 18 maddelik referandum maddelerinden hiç söz etmiyorlar” dedi.

“CHP DERİN NEFES ALACAK” İDDİASI
Bakan Zeybekci, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum sonunda CHP’nin de rahatlayacağını ve derin bir nefes alacağını ileri sürdü. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ülkenin bağımsızlığı, özgürlüğü ve siyasetteki rahatlamanın referandumda ‘Evet’ çıkmasına bağlı olduğunu söyleyerek, “16 Nisan CHP’nin de kurtuluş günü olacak. Derin bir nefes alacaklar. Çünkü bundan sonra onlar da yüzde 50 oy alabilmek ümidiyle muhalefet yapacaklar. İnşallah referandum CHP için de hayırlı olacak. Türkiye ve siyaset rahatlayacak” dedi.

Zeybekci konuşmasında, Cuma günü Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapacağı mitinge Denizli halkını davet etti, “Çınar Meydanı, tarihinin en kalabalık mitingine ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

Zeybekci, açılışın ardından Bayramyeri esnafını ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı