REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu: “Önce sandığa gideceğiz”

Ramazanoğlu: “Önce sandığa gideceğiz”

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu Bozkurt, Çardak, Buldan ve Babadağ’da halkla buluştu, ilk görevin sandığa gitmek olduğunu hatırlattı, “Bize dar gelen darbe anayasası denilen bu gömlekten kurtulmalı, Türkiye’nin gücüne güç katmalıyız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 15:02

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 16 Nisan halk oylaması öncesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonununda Uşak ve Muğla’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım’a eşlik eden Dr. Ramazanoğlu, Denizli’deki yoğun temposuna Bozkurt, Çardak, Buldan ve Babadağ ilçeleri ziyaretleriyle kaldığı yerden devam etti.


HER YERDE SICAK KARŞILAMA
Bozkurt’ta esnafı ve okulları ziyaret eden Ramazanoğlu, Halk Eğitim Merkezi’nde kurs gören kadınlarla buluştuktan sonra önce muhtarlarla, ardından da AK Parti İlçe Teşkilatıyla toplantı yaptı. Çardak’ta Belediye Başkanı Mahmut Öztürk tarafından karşılanan Dr. Ramazanoğlu, burada da ilçe teşkilatıyla buluştu ve vatandaşlara yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ni anlattı.

BULDAN’DA PİDE PİŞİRDİ
Buldan’da da esnaf ziyareti ve teşkilat tolantısı yapan Ramazanoğlu, esnafın isteği üzerine pide fırının başına geçti, pide çıkardı. Buldan’da çok sayıda vatandaşın sorusu ile karşılaşan Ramazanoğlu, tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.

16 NİSAN’DA DAR GELEN GÖMLEKTEN KURTULALIM
Babadağ’da da teşkilat toplantısı gerçekleştiren Ramazanoğlu, muhtarlarla buluştu ve her yerde olduğu gibi birinci görevin sandığa gitmek olduğunun altını ısrarla çizdi. Ramazanoğlu, 16 Nisan’da Türkiye’nin kendisine dar gelen 1982 darbe anayasasından kurtularak kurumsal demokrasinin tesis edileceği Yeni bir Anayasa ve sisteme kavuşması gerektiğini söyledi.

Ramazanoğlu, “Biz dar gelen darbe anayasası gömleği var. Artık bunu çıkartıp atmamız gerekiyor. Dar gelen bu gömlek, güçlenmemizi, büyümemizi engelliyor. Bunun için bize dar gelen darbe anayasası gömleğini üzerimizden çıkarıp milletin kendi iradesiyle ilmek ilmek işlediği yeni gömleği giymemiz, yeni anayasaya kavuşmamız gerekiyor. Güçlü ekonomi için, güçlü millet olmak için, dünyadaki mazlumların ezilmişlerin hamisi olmak için evet diyoruz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı