REKLAMI GEÇ

Tin: “Millet evet iradesiyle tarih yazdı”

Tin: “Millet evet iradesiyle tarih yazdı”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 16 Nisan referandum seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tin, “Milletimiz ‘evet’ iradesi ile tarih yazdı. Türkiye Cumhuriyeti devletinin ‘Yeni Hükümet Sistemi’ ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2017 Pazartesi, 16:40

Türkiye’nin böyle bir değişimi bu şekilde ilk defa hayata geçirdiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “Halk oylaması sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimiz iradesini ‘evet’ten yana kullanarak, sivil siyaset eliyle yönetim sistemini değiştirme yolunda en büyük adımı attı. Türkiye için bugün bir milattır. Parlamenter sistemden yeni hükümet sistemine geçişi sağlayan milletin tercihine herkes saygı duymalıdır. Türkiye’de demokrasinin sağlam temeller üzerine oturduğundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Demokrasiler de her çıkmazı açan kapı sandıktır, millet iradesidir. Milletimiz 16 Nisan tarihinde yapılan referandumda sandığa giderek iradesini beyan etmiş, geleceğine sahip çıkmıştır. Türkiye’nin geleceği artık milletimizin güvencesi altındadır” dedi.

MİLLETİMİZ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKTI
Türkiye’nin 15 Temmuz’ da yaşadığı dirilişinin ardından şimdi ise yükselişe geçtiğini belirten Tin, “Türkiye çok zorlu süreçleri milletimizin ferasetiyle aştı. Sarsılmaz dava aşkı ve vatan sevgisiyle birliğini ve kardeşliğini muhafaza eden milletimiz, bugün tarihi bir değişime daha imza attı. Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak ülküsüyle yollara düşen, oyunun rengi her ne olursa olsun, sandık başına giderek iradesine sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlk defa sivil siyaset eliyle yönetim sisteminin değişimine ‘evet’ oylarıyla katkı koyan kardeşlerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz 15 Temmuz’dan sonra 16 Nisan’da bir kez daha demokrasisine ve geleceğine sahip çıktı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı