REKLAMI GEÇ

Ağır abiler sahaya indi

Ağır abiler sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü, ‘hayır’ kampanyasında tempoyu artırdı. İl yönetimi, ağır abileri sahaya sürdü, sonuçtan memnun.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 3 Mart 2017 Cuma, 16:50

Referandumda ‘Tak Adamlığa Hayır’ çağrısı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli il örgütü, yürüttüğü kampanyanın temposunu artırdı. İl Başkanı Teoman Sancar bir süre önce partinin ağır abilerine sorumluluk verdi, sahaya çıkmalarını sağladı.

Partinin il eski başkanlarından Ali Kavak, Yıldırım Aycan, Zafer Gönenç, Himmet Yavaş ve Nuri Çavuşoğlu her gün bir noktada kampanyayı yürütüyor.

Denizli eski milletvekili Ali Rıza Ertemur da bu zorlu süreçte görev alan isimlerden biri oldu.

Eski milletvekili Mustafa Gazalcı da 20 Mart’tan itibaren sahalara inecek. Eski bakan, genel sekreter ve genel başkan yardımcısı Adnan Keskin de dün itibariyle sahalara indi.

İl eski başkanlarından Niyazi Oğuzlar görevlendirme beklemeksizin uzun süredir sahada çalışıyor.

Baro eski başkanı Adil Demir de il yönetimi tarafından görevlendirilen isimlerden biri.

Kapı kapı dolaşıp ‘hayır’ı anlatan il eski başkanı Nuri Çavuşoğlu ve eski milletvekili Ali Rıza Ertemur sosyal medyada çalışmalarına yönelik paylaştıkları fotoğraflarla büyük kitlelere ulaşmayı da başardı.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar tüm Denizli örgütünün aralıksız çalıştığını, referandumdan ‘hayır’ çıkması için büyük özveri gösterdiğini söyleyerek, “Büyük CHP ailemizin tamamı il başkanlığımızın önderliğinde görev başında. Her gün en az 20 bölgede çalışma yapıyoruz. Tüm mahalle ve köylere gidiyor, her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Pamukkale ve Merkezefendi ilçe başkanlarımız da her gün kendi bölgelerinde mahalle başkanları ile birlikte çalışmalar yürütüyor. Denizli sesimize kulak veriyor. Referandumda tüm Denizli olarak ‘hayır’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

ADNAN KARACA   -  Bağlantı 3 Mart 2017, 18:16

chp bu ülkeye ne yaptı akp neler yaptı öncen ondan başlasınlar.ama ne fayda her zaman olduğu gibi 16 nisan akşamı yine yenilecekler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı