REKLAMI GEÇ

CHP PM Üyesi Karaca Almanya’da “Neden Hayır”ı anlattı

CHP PM Üyesi Karaca Almanya’da “Neden Hayır”ı anlattı

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, “Neden Hayır”ı anlatmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. 24. dönem İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile birlikte Almanya gezisine çıkan Karaca, Manheim ve Heilbornn’da toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi. Heilbronn DGB Haus salonunda düzenlenen “Neden Hayır” toplantısına Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca ile birlikte, CHP 24. dönem İstanbul Milletvekilleri ve DİSK eski Başkanı Süleyman Çelebi, CHP Almanya sözcüsü ve BW…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2017 Pazartesi, 14:40

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, “Neden Hayır”ı anlatmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. 24. dönem İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile birlikte Almanya gezisine çıkan Karaca, Manheim ve Heilbornn’da toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi.

Heilbronn DGB Haus salonunda düzenlenen “Neden Hayır” toplantısına Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca ile birlikte, CHP 24. dönem İstanbul Milletvekilleri ve DİSK eski Başkanı Süleyman Çelebi, CHP Almanya sözcüsü ve BW Birlik Başkanı Kazım Kaya, Heilbronn SPD Federal Meclis Milletvekili Josip Juratovic, SPD Mosbach Federal Milletvekili Dr Dorette Schlegel, STK temsilcileri, BW Birliği Başkan Yardımcısı ve Stuttgart Temsilcisi Şirin Üstün, BW Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Heilbronn Sorumlusu Temel Işık katıldı.

Panelin moderatörlüğünü Türkçe yapan Şirin Üstün ve Ufkun Menderes, Almanca moderatörlüğünü ise Seza Serbest Olgun ve Cansu Ocak üstlendi. Ebru Akgün kemanıyla konuklara Uzun İnce Bir Yoldayım Aşık Veysel’den ve ardından İzmir Marşı’nı sundu.

“BUNUN ADI DİKTATÖRLÜKTÜR”
Salonu dolduran kalabalığa seslenen CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, laik cumhuriyet ve hukuk için direnme zamanının geldiğini belirterek, “Anayasa değişikliği adı altında yeni bir rejim getirecek, yeni bir toplumsal yapı öneriliyor. Bunun adı diktatörlüktür, totalizimdir. Şunu iyi bilin ki bu sıradan bir referandum değildir, anayasanın 18 maddesi değişiyor” dedi.
“Neden Hayır”ı anlatmak için bir çok nedenlerinin olduğunu, ancak evet diyenlerin tek bir tutarlı gerekçelerinin bulunmadığını belirten Karaca, “İstedikleri ve yıllardır özlemini çektikleri sistem bizim toplumumuza uymaz. Bu gömlek bize olmaz. Bu hükümet 15 yıldır ülkeyi tek başına yönetiyor, daha doğrusu yönettiğini düşünüyor. Ellerinde bu güç varken neyi yapamamışlar, ne istemişler de olmamış da tek adamlığı dayatıyorlar. Zaten tek adam değiller mi? Zaten Cumhurbaşkanı ne isterse diğer kadrolar bunu yerine getirmiyor mu?” diye sordu.

Karaca’nın ardından CHP Almanya sözcüsü ve BW Birlik Başkanı Kazım Kaya ile CHP 24.dönem İstanbul Milletvekilleri ve DİSK eski Başkanı Süleyman Çelebi de katılımcılara seslendi.

KARACA HOLLANDA’YA DA GEÇECEK
CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Köln’de gerçekleştireceği toplantı ve ziyaretlerin ardından yarın Hollanda’ya geçecek. Karaca, Amsterdam’da da bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı