REKLAMI GEÇ

Karaca: “Halk bu kez kanmayacak”

Karaca: “Halk bu kez kanmayacak”

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Denizli’yi adım adım geziyor, halka referandumda neden “hayır” demeleri gerektiğini anlatıyor. Denzili’nin yanı sıra parti meclisi üyeliği nedeniyle sorumluluk alanı olan illerde de çalışmalarını sürdüren Karaca, “Milyonluk harcamalar, devasa afişler, gülen yüzler fayda etmeyecek, bu kez halkı kandıramayacaklar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2017 Perşembe, 12:29

CHP önceki dönem milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca referandum çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Denizli’nin 19 ilçesini karış karış gezen, toplumun her kesimiyle bir araya gelen Karaca, referandumda değiştirilmek istenen anayasa maddelerini ve bu değişikliğin yapılması halinde yaşanacak olumsuzlukları anlatıyor.

“HARCADIKLARI MİLYONLAR FAYDA ETMEYECEK”
AKP’nin referanduma ilişkin yaptırdığı anketlerde istediği sonuçları göremediğini bu nedenle de hem harcamayı, hem de çamur siyasetini artırdığını ifade eden Karaca, “Referandum sonuçları açık ara hayır gelince, AKP ne yapacağını şaşırdı. Bir yandan harcadıkları milyonlar ile her yeri devasa afişlerle donatıyorlar, bir yandan da çamur siyasetine yöneliyorlar” dedi.

“MADDELERİ ANLATMIYOR, CHP’YLE UĞRAŞIYORLAR”
Hem genelde, hem de yerelde AKP’nin tüm siyasi söylemlerini çamur atma ve karalamaya yönelik düzenlediğini dile getiren Karaca, “AKP’liler, referandum çalışmaları boyunca halka değişen maddeleri anlatmıyor, sürekli CHP ile uğraşıyor. Karalama kampanyası ile ‘evet’i yükseltmeye çalışıyorlar. Ancak, yaptıkları her açıklama, attıkları her adım ‘hayır’ın daha da artmasını sağlıyor” dedi.

“CHP MİLLETİN ÇIKARLARINI SAVUNUYOR”
Halkın iktidarın kirli oyunlarını ve CHP’nin de milletin çıkarlarını savunduğunu net bir şekilde gördüğünü belirten Gülizar Biçer Karaca, “Bizler kendi siyasi geleceğimiz ve hırslarımız için bu mücadeleyi vermiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız, yarınlarımız için çabalıyoruz. 95 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, yüzlerce şehit verilerek silah arkadaşlarıyla birlikte kazandığı ve bizlere emanet ettiği bu topraklara sahip çıkmak için çalışıyoruz. Milletin çıkarlarını, demokrasiyi savunuyoruz” diye konuştu.

“BİR KİŞİYE YETKİ VERİLİYOR”
Referandumda “evet” çıkması halinde Mustafa Kemal Atatürk’e verilmeyen yetkilerin, 21. yüzyılın ilk çeyreğinde bir kişiye verileceğini vurgulayan Karaca, “Bu işin partilerle, şahıslarla ilgisi yok, bu iş demokrasi işi. Bütün partili vatandaşlarımız, AKP’li, CHP’li, MHP’li, Saadet Partili ve Vatan Partili bütün kardeşlerimize görev düşüyor. Dayatılmak istenen dikta rejimine karşı hep birlikte mücadele edelim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı