REKLAMI GEÇ

Prof. Dr. Suzan Saçar Cerrahi Hastanesi’nde göreve başladı

Prof. Dr. Suzan Saçar Cerrahi Hastanesi’nde göreve başladı

Son zamanlarda gerçekleştirdiği hekim transferleri ile adından sıkça söz ettiren Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, profesör kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji alanında önemli çalışmalara imza atan Prof. Dr. Suzan Saçar hastane bünyesinde göreve başladı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2021 Cuma, 10:49

2008 yılından beri Denizli’de hastalarına hizmet veren Özel Denizli Cerrahi Hastanesi son zamanlarda genişleyen hekim kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Profesör kadrosuna son bir yıl içerisinde dahil olan Prof. Dr. Ömer Levent Tuncay, Prof. İlker Solmaz, Prof. Dr. Nazım Karalezli, Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ve Prof. Dr. Mustafa Saçar’ın ardından kadroya Prof. Dr. Suzan Saçar dahil oldu.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji branşında hastalarına hizmet verecek olan Prof. Dr. Suzan Saçar, aşağıdakiler başta olmak üzere branşında birçok hastalığın tedavisi için Özel Denizli Cerrahi Hastanesi hastalarına şifa dağıtacak.

Üst Solunum Yolu Enfeksiyonları

Alt solunum yolu enfeksiyonları (zatürre, vb.)

İdrar yolu enfeksiyonları

Gastroenteritler (ishaller)

Besin zehirlenmeleri

Bruselloz

Hepatitler (sarılık)

Beyin ve omurilik enfeksiyonları (menenjit, vb.)

Paraziter hastalıklar

Nedeni bilinmeyen ateş

Cinsel temasla bulaşan hastalıklar

Cerrahi alan enfeksiyonları

Protez enfeksiyonları

Diyabetik ayak enfeksiyonları

Yumuşak doku enfeksiyonları

“ENFEKSİYON HASTALIKLARI BRANŞIMIZA YENİ BİR SOLUK KATACAK”

Prof. Dr. Suzan Saçar’ın enfeksiyon hastalıkları branşına yeni bir soluk getireceğini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik, ” Suzan Hanım, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji branşında hastalarımıza şifa dağıtmak için hastanemizde göreve başladı. Daha göreve başlamadan hastanemizi sahiplenerek alanıyla ilgili birçok öneri sundu, herkes ile tanışarak, hastanemizin işleyişine kısa sürede uyum sağladı. Çalışmalarıyla Enfeksiyon Hastalıkları branşımıza yeni bir soluk getireceğine inancım tam. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Hastanemize ve hastalarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı