REKLAMI GEÇ

18 yıldır çektiği kabızlıktan ameliyatla kurtuldu

18 yıldır çektiği kabızlıktan ameliyatla kurtuldu

İngiltere’de yaşayan 65 yaşındaki Elif Kayar, 18 yıldır yaşadığı kabızlık kabusundan Denizli’de geçirdiği tıbbi operasyonla kurtuldu. Özel Tekden Hastanesi’nde, kapalı bağırsak sarkması ameliyatı olan Kayar, sağlığına kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2015 Salı, 14:52

Londra’da çocuklarıyla birlikte yaşayan Elif Kayar, yıllar önce kabızlık problemi yaşamaya başladı. “Geçer” diyerek yaşadığı rahatsızlığı önemsemedi. Ancak bu rahatsızlık giderek hayatını çekilmez hale getirdi. İngiltere’de muayene için gittiği doktorlar sürekli ameliyat olması gerektiğini söylese de tıbbi operasyon geçirmeye yanaşmadı.

Gün geçtikçe kabusa dönüşen kabızlıktan kurtulmak isteyen Elif Kayar, Türkiye’ye geldi ve Özel Tekden Hastanesi’nde görev yapan genel cerrahi uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan’a muayene oldu. Ardından da tetkikler tamamlanarak ameliyata alındı.

Ameliyatla ilgili bilgi veren Doç. Dr. Namık Özkan,hastanın kendisine kabızlık şikayetiyle geldiğini belirterek, “Yaptığımız tetkikler sonrası rektal prolapsus rektosel tanısı koyduk. Hasta ile konuştuktan sonra, laparoskopik rektal prolapsus onarımı ve sigmoid rezeksiyon ameliyatı yaptık. Ameliyatın ardından Elif Hanımı üç gün sonra taburcu ettik” dedi.

Sağlığına kavuşan Elif Kayar ise, “Uzun zamandır kabızlık sorunu yaşıyordum. Çektiğim acılar her geçen gün artarak devam etti. Londra’daki doktorlar ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Bense ameliyatı Türkiye’de olmayı tercih ettim. Yaz tatili için geldiğimizde de hemen Namık bey ile görüştük ve ameliyat için hazırlıklara başladık. Ameliyattan sonra gözlerimi acısız bir güne açtım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı