REKLAMI GEÇ

50 milyon dolara akıllı hastane

50 milyon dolara akıllı hastane

Denizli’de 22 yıldan beri sağlık hizmeti veren Özel Sağlık Hastanesi, Merkezefendi İlçesi Bahçelievler Mahallesi’ndeki yeni binasına taşındı. Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir, düzenlediği basın toplantısı ile konforun yanı sıra modern cihazlar ve yeni oluşturulan tedavi ünitelerini tanıttı. Son teknoloji ile donatılan Akıllı Hastane 50 milyon dolara mal oldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2014 Salı, 13:38

Denizli’de 22 yıldan beri sağlık hizmeti veren Özel Sağlık Hastanesi’nin bundan sonra Bahçelievler Mahallesi’nde 15 dönümlük arsa üzerine kurulan ve 30 bin metrekarelik kapalı alana sahip yeni binasında hizmet vereceğini açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir, 3 yılı projelendirme 4 yılı da inşaat olmak üzere 7 yılda tamamlanan hastane binasının 50 milyon dolara mal olduğunu söyledi.

denizli-ozel-saglik-hastanesi-ic-1

105 yatak kapasiteli, uluslar arası standartlara sahip ve akıllı hastane olarak adlandırılan Özel Sağlık Hastanesi’nde yeni tedavi birimlerinin de hizmete girdiğini belirten Op. Dr. Erdemir, bundan sonra Denizli’de sobadan sızan karbonmonoksit zehirlenmesinden kaynaklanan ölümlerin yaşanmayacağına dikkat çekti.

denizli-ozel-saglik-hastanesi-ic

DENİZLİ’DE TEK
Denizli’nin ilk, Ege Bölgesi’nin ise ikinci hiperbarik kare oksijen tedavi kabini olma özelliği de taşıyan Hiperbarik Oksijen Tedavi Birimini açtıklarını belirten Erdemir, “Yeni binamızda Hiperbarik Oksijen tedavisine başladık. Vurgun tedavisi, karbonmonoksit zehirlenmesi, ani görme kaybı, işitme kaybı, iyileşmeyen yaralar, diyabetik ayak, anti ödem tedavileri artık bu birimde gerçekleştirilebilecek” dedi.

“SAĞLIK TURİZMİNİ GELİŞTİRECEĞİZ”
Tüp bebek, Hasta Odaları, Dijital Mammografi, Manyetik Rezonans, Bilgisayarlı Tomografi, Taş kırma, Radyoterapi, Hiperbarik Oksijen Tedavisi, Yoğun Bakım, Doğum Odaları, 7 Ameliyathane, Göz Polikliniği, Estetik Bölümü, Saç Ekim Ünitesi, Çocuk polikliniği gibi birimlerin yanı sıra çok yakında hizmete girecek olan Onkoloji Birimi ile Denizli’de sağlık turizmini geliştirerek ülkeye döviz kazandırmayı amaçladıklarını söyleyen Op.Dr. Erdemir, “Şu an Hollanda ve İtalya’dan hastalarımız geliyor. Amacımız yurt dışından gelen hasta sayısı artırarak sağlık turizmini yaygınlaştırmak” diye konuştu.

denizli-ozel-saglik-hastanesi-ic-2

“SMART HASTANE OLARAK YOLA ÇIKTIK”
Yeni binada smart (Akıllı) hastane olarak hizmet vermeye başladıklarını vurgulayan Erdemir, “Hedefimiz tüm misafirlerimizin dünya standartlarında bakımı hak ettiği ilkesi oldu. Hastanemizin 4 yıl süren projelendirme ve inşaat sürecinde, sağlık sektöründeki birikimlerimiz ışığında ülkemizin değerli proje ekipleriyle beraber, hastalarımızın konforu için en ince detayları göz önünde bulundurarak çalıştık. Hastanemizi günümüzün son teknolojisine sahip ekipmanla donattık” dedi. Basın toplantısının ardından, Op. Dr. Rıdvan Erdemir, Başhemşire Feride Kabadayılar, İdari ve Mali İşler Müdürü Yüksel Turan ile birlikte, basın mensuplarına hastane birimlerini gezdirdi.

Yorumlar

YADİKAR-ALPER BAĞÇELİ   -  Bağlantı 14 Ekim 2014, 19:25

İLİMİZE MODERN TEKNİK DONANIMLI BİR HASTANEYİ KAZANDIRAN RIDVAN ERDEMİR ABİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.KAZANDIĞINI YİNE İLİMİZDE İSTİHDAMA DÖNÜŞTÜRME AMAÇLI YAPTIĞI ÇALIŞMALAR TAKDİRE ŞAYANDIR.BOL KAZANÇLAR DİLEĞİYLE.

FATMA ÇOKDAN   -  Bağlantı 14 Ekim 2014, 16:24

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.RIDVAN BEY,DENİZLİMİZİN SAHİP OLDUĞU EN İYİ DOKTORDUR..BU GİRİŞİMCİLİĞİ VE DENİZLİ MİZE KAZANDIRDIĞI SAĞLIK HASTANESİ İÇİN NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR..TEŞEKKÜRLER RIDVAN ERDEMİR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı