REKLAMI GEÇ

Alerji tedavisine farklı bir yaklaşım: Mora Biorezonans

Alerji tedavisine farklı bir yaklaşım: Mora Biorezonans

Özel Fizyorad Tıp Merkezi uzmanlarından Dr. Gülçin Adalı ile alerji tedavisine farklı bir yaklaşım olan Mora Biorezonans’ı konuştuk. Uzman Dr. Gülçin Adalı, bu tedavi şeklini tüm yönleriyle anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2019 Perşembe, 09:25

Özel Fizyorad Tıp Merkezi uzmanlarından Dr. Gülçin Adalı, bir enerji tıbbı yöntemi olan Mora Biorezonans’ta kullanılan tüm cihazların Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunun altını çizdi.

Vücuda zarar veren elektromanyetik frekansların cihaz aracılığı ile ters çevrildiğini ve kişiye gönderildiğini anlatan Uzman Dr. Gülçin Adalı, “Bu şekilde bakterilerin, virüslerin, parazitlerin, ağır metallerin ve tüm zararlı etmenlerin manyetik bilgisi vücudumuzdan temizlenmiş olur” dedi.

“MORA BİOREZONANS TEDAVİSİNİN EN YÜKSEK BAŞARILI SONUÇ VERDİĞİ HASTALIK GRUBU ALERJİLERDİR”
Günümüzde endüstrileşme ile birlikte değişmeye başlayan çevresel etmenler ve beslenme alışkanlıklarındaki farklılaşmalarla alerjik hastalıklarda artış görüldüğünü dile getiren Uzman Dr. Adalı, “Günümüzde alerjiler, alerjen maddeden kaçınma ve belirtilere yönelik ilaç tedavileri ile bastırılmaya çalışılmaktadır. Ancak tedavi kısa süreli olmakta ve yan etkilere neden olabilmektedir. Alerjik hastalıklar bilinen alerji bulguları dışında konsantrasyon bozukluğu, kronik yorgunluk, kolit, sistit, migren, depresyon, hiperaktivite, fibromiyalji gibi daha bir çok hastalığa da zemin hazırlamaktadır. Alerjiler etkin bir şekilde Mora Biorezonans cihazı tedavi edildikten sonra bu hastalıklarda da büyük oranda düzelme kaydedilmektedir” diye konuştu.

“ALERJİK HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE MORA BİOREZONANS NASIL UYGULANMAKTADIR?”
Mora Biorezonans metodu ile tedaviye alerji testi yapılarak başlandığını ifade eden Uzman Dr. Adalı, “Hastanın hangi madde veya maddelere alerjisi olduğu cihaz yardımıyla tespit edilir. Kişiye özel tedavi planı oluşturulur. Genellikle haftada bir kez yaklaşık bir saat süren biorezonans tedavi planı uygulanır. Tedavi süresi alerjen madde sayısına göre değişebilmekle beraber genellikle 6 ila 20 seans şeklindedir. Vücuttaki patolojik alerjen frekansı sıfırlanır ve güçlendirilmiş normal sağlıklı frekans verilir. Ara testler yapılarak iyileşme takip edilir, tedavi sonrası vücut, alerji yapan maddeyi normal frekans olarak algılar ve hastalık tablosu ortadan kalkar” dedi.

Alerji terapilerinde, kişinin frekans temizliği yapılan gıda grubunu hiç tüketmemesi gerektiğini hatırlatan Adalı, “Bir madde üzerinden frekans silmesi yapıldığında, kişinin o maddeden uzak kalması istenir, yeterince zaman geçip o madde ile tekrar temas ettiğinde tetiklenme (alerji) olmaması beklenir. Alerjiden kurtulma seanslarının sonunda kişinin sadece alerjen maddelerle olan patolojik ilişkisi değişmez, aynı zamanda vücudun pek çok alanda kendisini toparlaması ve daha sağlıklı olması sağlanır” diye konuştu.

Mora Biorezonans tedavisinin uygulandığı alanlara ilişkin bilgiler de paylaşan Adalı, “Mora Biorezonans terapisi ile alerjik cilt lezyonları, alerjik rinit, alerjik astım, gıda alerjileri, (inek sütü, buğday, şeker ve yumurta alerjileri başta olmak üzere bütün majör ve minör gıda alerjileri) polen alerjisi, küf ve mantar alerjileri, kedi-köpek tüyü alerjileri ve alerjik egzama ve cilt hastalıkları gibi birçok hastalığın tedavisinde yaklaşık % 85-90 başarı oranları kaydedilmektedir. Özellikle çocuklarda gelişim geriliğine sebep olabilen alerjilerin tedavisi çocuğun fiziksel ve mental gelişimine katkıda bulunmaktadır” dedi.

Biorezonans cihazının çocuklarda 18 aylıktan (zorunlu hallerde çok daha erken) itibaren kullanılabileceğini dile getiren Uzman Dr. Gülçin Adalı, yan etkisinin olmadığını, güvenle uygulanabileceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı